...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Push-væddemål i sport forklaret

Når resultatet af et online sportsvæddemål er et “push”, betyder det, at der var uafgjort mellem spilleren og betting sider.

Du har måske hørt om et ‘push’ i Blackjack – hvor dealeren og spilleren uafgjort og indsatserne typisk returneres. Det er det samme i sportsvæddemål.

Så hvad er et skub? I betting er det mere eller mindre uafgjort. Her er en anden måde at tænke det på:

Sportsbooken kommer til at sætte et tal for et forventet resultat af et spil. Hvis det tal, du satser, er nøjagtigt det samme som det tal, der er angivet af sportsbook – resultatet er et “push”.

Interesseret i at placere et væddemål på en kommende begivenhed?

Hvordan ser et Push-væddemålsresultat ud?

Et skub er mest sandsynligt, når du satser på udfaldet af fodbold- eller basketballkampe eller andre sportsgrene, der bruger pointspreads.

Ikke sikker på, hvad et punktspredning er? Ingen problemer. En pointspredning er dybest set en måde at udjævne spillefeltet for hold i væddemål.

Et push-resultat kan se sådan ud:

Odds for Kansas City vs. Tampa Bay:

40 over eller 40 under

Resultater af spillet:

Kansas City – 31

Tampa Bay – 9

Da spillets samlede score er nøjagtigt 40 (hvilket er det tal, der udgives af sportsbooken), ville resultatet være et skub, og spilleren ville få deres penge tilbage.

Så hvem vinder i en pressesituation?

Ingen af parterne vinder eller taber – væddemålet refunderes simpelthen til spilleren, så han eller hun bryder ud på deres indsats.

Så skub er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Normalt er det værste ved dem den tid, der bruges på at vædde og se kampen, kun til breakeven.

Det gode er, at spillere ikke bliver straffet for push fra sportsbooken. Bettors taber aldrig penge på et push.

vinder eller taber i betting sider

Vi ved, at det kan være svært at forstå odds inden for betting…det er derfor, vi har lavet denne guide, der hjælper dig med at forstå sportsvæddemål som en professionel!

Hvilke sportsgrene kan resultere i et push-væddemål?

Push-væddemål forekommer oftest i følgende sportsgrene:

  • Fodbold
  • Basketball
  • Hockey
  • Baseball

Men push-væddemål er også helt mulige i andre sportsgrene.

Hvad er et Push i Spread Bets og Over/Under Bets?

Igennem denne guide har du set os tale om point spread betting og over/under betting.

Lad os grave lidt dybere i dem.

Som en genopfriskning er spread betting at satse på resultatet af en sportsbegivenhed, og resultatet afhænger af væddemålets nøjagtighed.

I denne type væddemål sker der et skub, når resultatet matcher den forventede spredning, der er angivet af sportsbooken.

Over/under-væddemål er lidt mere ligetil.

Sportsbook forudsiger et samlet antal for en statistik i et spil (tænk: kombineret total score). Spillerne satser derefter på, om det faktiske antal vil være over eller under det forudsagte samlede antal.

I denne type væddemål sker der et push, når den faktiske total svarer til den forudsagte total.

Push Bet i Spread Bet

Så når du satser på spredningen, satser du på, at et hold vinder med et bestemt beløb eller taber med mindre end et givet beløb. Så der er kun én måde, hvorpå dit spread-væddemål kan ende i et push, og det er, hvis du satser på spreadet, og det er et helt tal, med det endelige differentialmøde, der præcis er en sejr af favoritholdet. 

Så hvis du satser på New York Giants til -4, og de vinder spillet med præcis 4, f.eks. 28-24, vil det være et skub. En Giants-sejr eller -tab med et hvilket som helst andet beløb vil resultere i en sejr eller et tab for væddemålet. 

Hvis du satser på Philadelphia Eagles til +4 i samme kamp, ville et 28-24 Eagles-tab også være et skub. Hvis de tabte med noget større, ville din indsats tabe, og hvis spillet var tættere på eller en Eagles-sejr, er det et skub.

Hvad er et push i Parlays?

Et skub i et parlay lyder kompliceret, vi ved – men det er det virkelig ikke. I et parlay har en spiller satset på flere genstande på én indsats eller billet.

For eksempel har nogen lavet et parlay-væddemål, når de har satset på resultaterne af tre sportsbegivenheder på et væddemål.

Med andre ord, for at vinde skal indsatserne på alle tre spil være nøjagtige.

Så hvad sker der, hvis dit parlay går glat – du dræber det – og et af spillene er et skub? Typisk, hvis der er et skub i et parlay, fjernes skub blot fra parlayet.

Ligesom i eksemplet ovenfor, hvis du har et parlay bet på tre spil, men et er et push, bliver dit parlay bet til et parlay på to spil.

Hvordan sportsbooks håndterer et push?

I tilfælde af et push vil sportsbooks næsten altid refundere spilleren, hvad der blev satset.

Du får med andre ord dine penge tilbage.

Parlays kan være lidt anderledes. Som vi lige gik over, vil sportsbooks typisk bare fjerne et skub fra en parlay-billet. Husk, at hvis en begivenhed fjernes fra billetten, mindskes udbetalingspotentialet.

Nederste linje: Ikke alle sportsbooks håndterer et push på samme måde, så det er altid en god idé at læse det med småt og sørge for, at du er klar over reglerne og specifikationerne for dit væddemål.

Er et push og et tie det samme?

Med hensyn til dit resultat i forhold til den sportsbook, du spiller med, er et push uafgjort. Ingen af siderne tjener penge på det væddemål på grund af resultatet. Når det kommer til spil, afhænger et slips, der bliver et push, af sporten. For fodbold, hvor uafgjort er sjældent, vil et Moneyline-væddemål blive bedømt som et push, hvis resultatet af spillet er uafgjort. 

I fodbold opstår uafgjort ofte, så de tilbyder tre-vejs pengelinjer med uafgjort som en af mulighederne. I det tilfælde vil en fodbold Moneyline ikke kunne resultere i et skub. Nogle spil eller sportsbooks vil have en mulighed kaldet “draw no bet”, som giver dig mulighed for at spille på et af holdene, og hvis resultatet er uafgjort, vil du blive refunderet, som om indsatsen var et push.

Betyder Push, at væddemålet er tabt?

indsats
er et push i betting sider

Nej, et push på et væddemål betyder ikke, at spilleren taber sin indsats. Snarere, når din indsats er et push, refunderes indsatsen. Det er, som om du aldrig har placeret et væddemål, når et væddemål ender med et push. Så når du ser et væddemål klassificeret som et push på din sportsbook, har du ikke tabt nogen penge på det væddemål.

Læs vores andre populære kategorier af bookmakere og casinoer

Sådan undgår du Push in sportsvæddemålsresultater

Den nemmeste måde at undgå et push på er at satse på optioner med halve point. En masse spreads, totaler og rekvisitter vil have halve point i sig, såsom en NHL-pucklinje, der sidder på -1,5. På grund af decimalen ender dit væddemål aldrig i et skub, fordi halve mål ikke er en ting i NHL.

Sportsbooks er ikke fans af push, så de vil inkludere halve point i de fleste tilfælde, som de kan uden at koste sig selv penge. Hvis en linje er sat som et helt tal, kan du købe eller sælge halvdelen af et point på spreadet eller totalen, hvis du ikke ønsker muligheden for et push. Hvis du gør det, ændres oddsene, men garanterer en sejr eller et tab på væddemålet.

Du kan spille på en række forskellige sportsgrene

FAQs - Ofte stillede spørgsmål om Push Bet

Er et push et tab eller en sejr?

Af hensyn til at holde væddemålsrekord er et push reelt uafgjort. Du taber ingen penge, så det bør ikke tælle som et tab, men du vinder heller ikke noget.

Kan et Moneyline-væddemål ende på et push?

Ja, selvom det sjældent sker i forhold til spreadet eller over/under, kan Moneyline-væddemål i NFL resultere i et push. Udvalgte fodboldkampe kan også behandles som et skub afhængigt af sportsbook.

Hvornår sker et push?

Et push sker, når et væddemål ender præcis på linjen i stedet for at have et afgørende resultat. Så i stedet for at vinde eller tabe væddemålet, som det normalt sker, ender det uden handling, og typisk får du dine penge tilbage.
Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
56 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

5 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR