...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

La Liga Odds

LaLiga odds

LaLiga, også kendt som Primera Division, er den bedste professionelle fodboldliga i Spanien.

Real Madrid og Barcelona har domineret LaLiga-stillingen siden 1950’erne og har derfor domineret Primera Divisions odds for at løfte trofæet. Real Madrid har vundet Primera Division titelrekorden fireogtredive gange, mens Barcelona har vundet seksogtyve trofæer. Du kan få mere at vide om historien, spillerne og funktionerne på vores Betting side.

Betting sider i Danmark

1
93%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
91%
TOTAL SCORE
Byder velkommen til danske spillere
100% op til 100 EUR
Min indskud:
10 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus Code: No Expiration Date
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
90%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x40
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
90%
TOTAL SCORE

100% op til 300 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
89%
TOTAL SCORE

Op til 450 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
89%
TOTAL SCORE

100% op til 150 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
87%
TOTAL SCORE

220% op til 2200 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

La Liga Odds i dag 2023

Sidste opdatering: 05.06.2023, 07:05 PM

Not found.

Primera Divisions kampliste

Primera Divisions kampliste er meget hektisk med de tre lavest placerede hold rykket ned til Segunda Division, hvorfra de tre bedste hold rykker op til LaLiga. Det er ekstremt svært for alle tre nytilkomne at holde sig oppe, og de starter den nye sæson med de korteste Primera Division-odds til at rykke ned.

LaLigas kampliste er ude i slutningen af august/begyndelsen af september, da La Liga-lodtrækningen foretages. Barcelona og RealMadrid er historisk set favoritterne med de laveste La Liga odds sammenligning til at vinde Primera Division-titlen. Hvis point er lige mellem to eller flere klubber, favoriserer Primera Division-reglerne head-to-head resultater for at bestemme den endelige Primera Division-stilling.

De Bedste Hold i La Liga

De fire bedste hold i Primera Division kvalificerer sig til Champions League med både femte og sjette La Liga-hold, der kvalificerer sig til Europa League. Primera Divisions odds sammenligning på Barcelona og Real Madrid til at slutte i top fire og dermed kvalificere sig til Champions League-lodtrækningen er altid for kort til at overveje.

Andre to Champions League-pladser er dog altid på højkant, og hold som Atlético Madrid eller Sevilla kan have nogle interessante LaLiga odds at overveje.

La Liga betting odds

La Liga odds er brede og varierede. Du kan bygge skræddersyede væddemål, satse in-play eller backe et hvilket som helst antal prop-væddemål, der tilbydes inden for La Liga online og mobile betting odds. Når det er sagt, fokuserer de fleste fans af spansk fodbold på et par store markeder: pengelinjen og Over/Under.

La Liga Over/Under

Blandt La Liga væddemålslinjerne er et af de mest populære væddemål Over/Under. Ligesom i basketball eller fodbold er det en fantastisk måde at satse på et spil på uden at bekymre sig om slutresultatet, bare med mål i stedet for point. Danske bookmakere vil sætte forskellige totaler for mål i en kamp, og det er op til dig at vælge, om der vil være mere eller mindre end det samlede antal.

La Liga-forudsigelser og væddemålstips

Før du laver hver La Liga-forudsigelse, skal du analysere statistik, se på potentielle vinkler og sammenligne dem med bookmaker-odds.

Fra et teknisk synspunkt er der ingen bedre opdeling i verden. Spanske hold er traditionelt stærke i Europa, hvilket afspejler den ekstremt høje standard for fodbold i deres oprindelige liga. For os betyder kvalitetsfodbold kvalitetsvæddemål.

Desuden er Spanien hjemmet ‘El Clasico’, hvor Real Madrid og Barcelona mødes i fodboldens mest legendariske opgør.

Okay, lad os dykke ned med dine spørgsmål!

Hvordan satser du på La Liga i dag?

Din første anløbshavn bør være vores gratis spilside, hvor du kan sammenligne de bedste tilbud fra alle de bedste bookmakere.

Det kan også betale sig at blive informeret, før du placerer et væddemål – især på en højprofileret liga som denne, hvor der er så meget information tilgængelig. Det betyder, at det også er vigtigt, at du tjekker vores La Liga-bettingtips for at få den bedste indsigt. Hvis du også gerne vil have forhåndsvisninger til andre ligaer og turneringer, så sørg for at tjekke vores sider med info om andre verdens store ligaer .

Alle vores La Liga-forudsigelser er fuldt ud undersøgt og helt gratis, men vi kan ikke garantere vindere. Spil venligst ansvarligt og besøg vores retningslinjer for hasardspil for at få flere oplysninger (18+).

Hvornår er La Liga sæsonen?

Den spanske fodboldsæson løber fra midten af august til sidst i maj. Du kan finde La Liga-tabellen live her, mens det også er værd at tage et kig på denne sæsons topscorer.

Hvilke hold er i La Liga?

Så hvem er i den spanske topklasse? Følgende La Liga-hold konkurrerer i sæsonen 2021-22:

Almeria, Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Barcelona, Cadiz, Celta Vigo, Elche, Espanyol, Girona, Getafe CF, Mallorca, Osasuna, Rayo Vallecano, Real Betis, Real Madrid, Real Sociedad, Sevilla, Valencia, Valladolid, Villarreal.

Hvor kan man se La Liga?

La Liga, også kendt som Primera División, er en af de mest populære fodboldligaer rundt om i verden. Britiske seere kan se fodbold i Spanien på Premier Sports. Du kan også fange kampe på bet365s live streaming-tjeneste – en fantastisk måde at følge handlingen og satse på samme tid. For alle denne uges kampe, tjek vores Live Fodbold på TV-side.

I Danmark er det Tv2 Sports hvor man kan se La Liga-kampe. Videoen vises ofte på TV2 Sport X, som mange danskere ikke har adgang til. For at se El Clasico skal man for eksempel betale for et TV2 Play-abonnement.

Der er et minimumsgebyr på 149 kroner om måneden. Der findes i hvert fald et betydeligt billigere alternativ. Livestreaming er gratis hos bet365, hvis du opretter en konto og satser mindst én kr. på kontoen. Eller du kan livestreame La Liga-kampe på andre top betting sider.

Hvordan er spillestilen i La Liga?

Påvirket af landets varme er spansk fodbold kendt for sin tekniske spillestil, hvor afleveringer og besiddelse er altafgørende. Hold vil holde bolden på gulvet og undgå lange bolde og kryds. Spillere har en tendens til at være mindre og lettere end i andre ligaer, mens taktik, især i angreb, er meget avanceret.

Hvem har vundet flest La Liga-titler?

Siden ligaens oprettelse i 1930 har Real Madrid vundet flest La Liga-titler med 35. De er tæt fulgt af Barcelona på 26 sejre, mens Atletico Madrid har 11.

Hvad er væddemål med korrekt score?

Mere indviklet end blot at gætte resultatet af et spil, indebærer korrekt score væddemål at forudsige den nøjagtige score. Bookmakere har en tendens til at sætte grænser for, hvor mange mål du kan forudsige for et hold til at score. Så hvis du kan vælge mellem 0 og 6 mål for hvert hold, er der 49 forskellige potentielle udfald for den kamp. Naturligvis er La Liga odds lange for korrekt online og live betting score, hvilket gør det meget populært for spillere. Monsterbelønninger kan tilbydes til dem, der er kyndige nok til at forudsige korrekt.

Hvad kan man spille på, når det kommer til fodbold?

  • 1X2
  • Antal mål kampen + vinder
  • Antal hjørnespark i kampen
  • Antal kort i kampen
  • Antal mål i kampen for ét bestemt hold

Hvilke fodbold ligaer er mest profitable?

Når vi diskuterer de største ligaer i verden, glemmer vi ikke “de fire store”. De fire mest prestigefyldte ligaer i verden er: den engelske Premier League, Serie A, La Liga og Bundesligaen. Selvom der er fire store ligaer, er Premier League den bedste. Udover at være den mest populære liga, er det også den liga med flest fans.

Derudover består Premier League af alle seks hold: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Arsenal, Tottenham og Chelsea. Med hensyn til antallet af hold i ligaen er den delt mellem Tyskland og Spanien, men Barcelona og Real Madrid har gjort LaLiga til en af de mest populære ligaer i verden. La Liga med Messi og Ronaldo har været anderledes i de sidste 10 år, og på en eller anden måde har Real Madrid domineret Champions League de sidste par år.

På tredjepladsen har vi Bundesligaen, som kan prale af et imponerende antal tilskuer til hver kamp. Mens Bayern München har domineret Bundesligaen i de fleste år, er der adskillige stærke klubber, såsom Borussia Dortmund, Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach Hamburger SV og VfB Stuttgart. Juventus er langt den mest dominerende klub i Serie A, efter at have vundet den 35 gange, mens Milan og Inter har vundet den 18 gange.

Opsummering

Bookmakere ville ikke have problemer med at vælge de bedste hold, der ville rangere højt i 2022/2023 i La Liga. Det kommer ned til tre top valg – Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid. Hvis vi skulle gætte, ville vi satse på, at Real Madrid forsvarede La Liga-titlen, men vi vil heller ikke udelukke Barcelona eller Atletico.

Vi forventer ikke, at andre hold udfordrer disse om de tre bedste pladser, men man ved aldrig, hvad der kan ske i fodbold. De andre hold, vi nævnte, har ligget højt i den seneste sæson af La Liga, men de er ikke kommet i top tre. Vi vil se, hvad der sker, når ligaen begynder i august.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
53 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.5 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR