...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Ligue 1 odds

Ligue 1 odds

Ligue 1, tidligere kendt som France Première division eller France Division 1, er den bedste professionelle fodboldliga i Frankrig, og alle France Ligue 1 odds kan følges på tværs af betting-sider.net. Odds for Ligue 1 vil blive diskuteret og forklaret på denne side, da vi sigter mod at give dig de mest værdifulde spiloplysninger, der handler om Ligue 1.

Bedste bookmakere med Ligue 1 Betting Odds

1
93%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
91%
TOTAL SCORE
Byder velkommen til danske spillere
100% op til 100 EUR
Min indskud:
10 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus Code: No Expiration Date
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
90%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x40
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
90%
TOTAL SCORE

100% op til 300 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
89%
TOTAL SCORE

Op til 450 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
89%
TOTAL SCORE

100% op til 150 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
87%
TOTAL SCORE

220% op til 2200 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Ligue 1 historie

St Etienne har samlet de fleste titler i ligaens historie – The Ligue har været en al-professionel liga siden 1932. De har vundet Ligue 1 titelrekord ti gange. Lyon har dog domineret Ligue 1-kampene i løbet af 2000’erne. De var i gang med syv på hinanden følgende Ligue 1-mesterskaber indtil sæsonen 2008/2009, da Laurent Blancs Bordeaux slog Ligue 1-oddsene for at hævde mesterskabstrofæet.

De 20 Ligue 1-hold spiller mod hinanden to gange (hjemme og ude) i løbet af sæsonen for en 38-kampe. De tre nederste hold i divisionen rykker ned til Ligue 2. De erstattes af de tre bedste hold fra Ligue 2 og starter typisk den nye sæson som de korteste Ligue 1 odds-favoritter til at gå ned igen.

Hvis Ligue 1-stillingen er lige ved slutningen af sæsonen, rangeres holdene efter målforskel og, hvis stadig lige, efter antallet af scorede mål.

De tre bedste hold i Ligue 1-stillingen kvalificerer sig til Champions League, hvor hold på fjerdepladsen tager Europa League-pladserne.

Den franske Ligue 1 online og mobile betting odds sammenligningsvæddemål er mere spændende hvert år, hvor ligaen bliver tv-transmitteret i forskellige lande.

Her viser vi alle kommende Ligue 1 soccer kampe, der spilles i Frankrig. På denne side får du en liste over bookmakere, der tilbyder Ligue 1 odds på en bestemt fodboldkamp.

Kommende kampe – sæsonen 2022-2023

Sidste opdatering: 01.04.2023, 02:01 AM
France France – Ligue 1
15:00
Auxerre Auxerre
Estac Troyes Estac Troyes
19:00
Rennes Rennes
Lens Lens

Fransk fodbold nøglespillere og Ligue One

Ligue 1 er Frankrigs flagskibsdivision i professionel fodbold og huser i øjeblikket nogle af de mest elite fodboldspillere på planeten. Som sådan er det et kæmpe spil, der er enormt populært blandt milliarder af sportsfans og spillere for alle 38 kampe pr. sæson.

Nøglespillere som Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe, Martin Terrier, Marco Verratti, Zlatan Ibrahimovic, Dimitri Payet og Jonathan David bor i en af de mange topklubber i den franske liga som Paris Saint-Germain (PSG), Olympique de Marseille , eller LOSC Lille.

Denne er en Ligue de Football Professionnel.

Ligue 1 sæsonen

Ligue 1 sæsonen starter i begyndelsen af august og løber til maj hvert år og konkurreres af 20 klubber, der konkurrerer mod hinanden i spændende fodboldkampe ved to lejligheder (hjemme og ude) for at afgøre, hvem der er franskmænd.

Som en af de fem bedste europæiske ligaer tilbyder Ligue 1 regelmæssigt en overflod af hjemme- og pokalturneringer til sportsbooks for at skabe fodbold odds.

Ligue 1 Betting Odds

Stol på os, hvis du ønsker at blive forkælet med valgmuligheder, når det kommer til en bred vifte af bookmakere. Således vil vi have de bedste tilgængelige odds til dig, når som helst du kommer til os. Da de faktorer, der påvirker oddsene, bliver ved med at ændre sig, opdaterer vi også vores til tiden, så du får en behagelig spiloplevelse.

Ligue 1 Moneyline

En Ligue 1 Moneyline-indsats, der ligner alle andre større sportsligaer, er det mest populære væddemålsmarked i fransk fodbold. Det giver spillere en forenklet mulighed, når de spiller; alt du skal gøre er at vælge en vinder.

Ligue 1 Moneyline [3-vejs] fodbold odds eksempel:

  • Paris Saint-Germain [-200]
  • Tegn [+250]
  • Olympique Lyonnais [+180]

Ovenstående eksempel viser PSG som bettingfavorit i et amerikansk oddsformat til -200. En indsats på 200 DKK ville give en gevinst på 100 DKK, eller en 20 DKK ville give en fortjeneste på 10 DKK. Vi bruger afrundede indsatser for at give dig en klarere forståelse af de potentielle væddemålsafkast. Overfor PSG er Lyon, betting underdogs, med en pris på +180. Et væddemål på 100 DKK ville returnere 180 DKK fortjeneste eller 10 DKK = 18 DKK fortjeneste.

Du skal dog være forsigtig, når du nærmer dig dette marked, for i modsætning til de fleste amerikanske sportsligaer involverer 3-vejs Moneyline-markeder et uafgjort spil. Selvom en 3-vejs Moneyline ikke resulterer i et push, når en vinder ikke er besluttet på grund af uafgjort, er oddsene mere lukrative. Spillere, der ønsker at undgå 3-vejs Moneylines, bør kigge efter ‘draw no bet’, da dette marked vil fjerne uafgjort-spillets resultat og returnere din indsats, hvis spillet ender uafgjort.

Alternativt kan du bruge 3-vejs Moneyline-markedet til at spille på lodtrækningen. I vores eksempel ovenfor ville et uafgjort spil mellem PSG og Lyon returnere 250 kr. fra en 100 kr. indsats.

Totaler (over/under)

Ligue 1 totalvæddemål, eller Over/Under, er en mulighed i fodboldvæddemål, hvor du satser på det samlede antal faktiske mål i løbet af en kamp. Du kan vælge Over eller Under fra et samlet sæt af sportsbook. Hvis oddsmakeren sætter totalen for PSG vs. Lyon til 2,5, og du satser på Over, skal du have spillet til at producere tre eller flere mål. Hvis du satser på UNDER 2,5, skal spillet se to mål eller færre for at dit væddemål vinder.

Futures i Ligue 1

France League 1 (Ligue 1) mesterskabstrofæet gives til det hold, der samler flest point gennem en hel sæson på 38 kampe og placerer sig på førstepladsen i stillingen. PSG er det mest succesrige Ligue 1-hold med ti titler vundet siden ligaens start i 1930, og de er de nuværende forsvarende mestre fra 2021/22-kampagnen. Hvis du mener, at PSG kan hævde deres 11. titel i denne sæson, kan fremtidige Ligue 1-væddemål være noget for dig.

Bettors kan forudsige og satse på, hvilket hold de tror kan vinde Ligue 1, eller de kan spille på de franske indenlandske pokalturneringer som Coupe de France og Trophee des Champions. De fremtidige væddemål kan placeres før eller under sæsonen. Når det er sagt, falder de tilgængelige odds for de bedste hold – hvis de har succes midt i sæsonen – i værdi, men giver også spillerne et klarere overblik over et holds form.

Hvordan satse væddemål på French Ligue 1?

French League væddemål, som alle andre sportsvæddemål, kræver disciplin og tålmodighed. At shoppe rundt efter de bedste odds fra forskellige sportsbooks er nøglen. Nogle bøger vil have profit boosts eller specials på en ugentlig eller daglig basis.

Ud over almindelige væddemål kan du også lave parlay-væddemål på French Ligue 1-spil på de fleste bøger. At sætte favoritter sammen til begge at vinde i samme uge kan forbedre odds og afkast. Men det medfører også større risiko, da du skal vinde flere spil for at vinde et væddemål.

Mest interessante bets i Ligue 1

Der er flere bedste væddemål på Ligue 1 fodbold odds. Mulighederne omfatter væddemål på spredningen/mållinjen, væddemål på samlede mål, væddemål på holdmål, væddemål på begge hold for at score eller væddemål på specifikke spillerodds.

At satse spredningen eller mållinjen giver dig en fordel og fungerer ligesom en pointspredning i andre sportsgrene. Hvis du satser Marseille +1,5 mod PSG, så kan du stadig vinde væddemålet, selvom Marseille taber med et eller uafgjort. De fleste sportsbooks tilbyder fodboldodds på mållinjer fra +/- 0,5 op til +/- 3,5 til forskellige odds.

På den samlede målsatsning fungerer det som en over/under i andre sportsgrene. De fleste sportsbooks tilbyder fodboldodds med det samlede antal mål i halve mål. For eksempel, hvis du satser 100 DKK på under 1,5 mål i PSG/Marseille-spillet ved +120, ville du vinde 120 DKK, hvis spillet endte 1-0 eller 0-0.

Hvert hold har en mulighed for totalt holdmål i fodboldvæddemål. I det samme PSG/Marseille-spil kan du spille på PSG over 2,5 mål eller Marseille under 0,5 mål, med forskellige odds for hvert spil.

Spillerodds er en anden mulighed i fodboldvæddemål, og der er et par muligheder. Du kan satse på, at en spiller scorer et mål, eller en spiller tager et kort. Mulighederne kunne omfatte Neymar til at score først ved +210 eller at score et mål når som helst ved +110, eller Marquinhos at tage et gult kort ved +350.

Fransk Ligue 1 Betting Strategi

Når du fremtryller en Ligue 1-væddemålsstrategi, bør du ALTID undersøge spillene, før du satser på dem. Variablerne involveret i en sæson på 38 kampe kan give betydelige forskelle fra kamp til kamp.

For eksempel, hvis PSG konkurrerer i Champions League, kan manageren hvile nogle af sine nøglespillere. Spillerodds eller holdodds afspejler ikke ofte disse trupændringer, men dit væddemålsvalg kan afvige fra, hvad det normalt ville med PSGs stærkeste XI.

Det ville være bedst, hvis du også overvejede tidligere sæsons og nuværende sæsons præstationer. Et hold kunne have været et tophold sidste år, men hvis de ikke præsterer på samme niveau i den nye sæsons fodbold match, kan det være på tide at falme dem.

Ligue 1 er en lang sæson; du bør forblive disciplineret med din bankroll og sikre, at du har undersøgt hvert spil, du planlægger at satse på.

Bedste hold i den Franske Ligue

Selvom Monaco ikke er i Frankrig, er det medlem af det franske fodboldforbund (FFF) og konkurrerer i øjeblikket i Ligue 1, den bedste række i fransk fodbold.

Blandt de bedste soccer teams i Ligaen er:

  • Paris Saint-Germain
  • Marseille
  • Monaco
  • RC Lens
4.5 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR