...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Serie A topscorer

Bookmakere med odds på Serie A topscorer

Sats væddemål på Serie A topscorer hos top bookmakere med høje odds.

1
96%
TOTAL SCORE
Modtager danske spillere
122% bonus
Min indskud:
10 EUR
Væddemål:
x40
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
93%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
91%
TOTAL SCORE
Byder velkommen til danske spillere
100% op til 100 EUR
Min indskud:
10 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus Code: No Expiration Date
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
88%
TOTAL SCORE

Op til 1 BTC + 100 FS

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
87%
TOTAL SCORE

220% op til 2200 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Hvem er topscorer i Serie A lige nu

Hvem er Serie A’s bedste skytte? Hvilken af de mange produktive målscorere vil vinde den eftertragtede Serie A Golden Boot-pris i sæsonen 2023-24?

Lazios Ciro Immobile dominerede som top målscorer i ligaen i Serie A sidste sæson og er nu i en frontal kamp med unge som Milans Rafael Leao, Juves Dusan Vlahovic og Romas Tammy Abraham, og Napolis Kvicha Kvaratskhelia. Alligevel i sidste sæson var det Victor Osimhen fra Napoli klub, der vandt Serie A topscorer titel. Han har alle chancer for at vinde den i sæsonen 2023-2024.

Mens kampagnen 2023-24 buldrer videre, overvåger vi bedrifterne fra de mest produktive skytter i Italien.

Topscorerlisten

Alle fodboldfans ved, at der var en tid, hvor kvaliteten og glamouren i den italienske fodbold Serie A liga var uovertruffen.

Længe før Premier League regerede suverænt, var italiensk fodbold standarden på det gamle kontinent. Her er en liste over de topscorere i Serie A.

Top Scorers

RKNavnHoldPMål
1Andrea BelottiAS Roma12
Antonio CandrevaSalernitana12
Victor OsimhenNapoli12
Lautaro MartínezInternazionale12
5Pontus AlmqvistLecce11
Adrien RabiotJuventus11
Davide BiraschiGenoa11
Cristiano BiraghiFiorentina11
Ciro ImmobileLazio11
Giacomo BonaventuraFiorentina11
Abdou HarrouiFrosinone11
Dusan VlahovicJuventus11
Rolando MandragoraFiorentina11
Federico ChiesaJuventus11
Matteo PolitanoNapoli11
Christian PulisicAC Milan11
Olivier GiroudAC Milan11
Nicolás GonzálezFiorentina11
Charles De KetelaereAtalanta11
Federico BonazzoliHellas Verona11
Nadir ZorteaAtalanta11
Federico Di FrancescoLecce11

Victor Osimhen | Napoli

Osimhen, 23, er en af de mest spændende unge angribere i hele Europa, som er kendt for sin imponerende ramme, lynhurtige bevægelser, gode afslutninger og bevægelser. Han scorede 26 mål og 5 assists i sidste sæson, men missede et godt stykke gennem skade.

Den nigerianske skarpretter har set lys ud denne periode, da han ser ud til at hjælpe det Napoli-baserede outfit i deres bud på Scudetto.

Lautaro Martinez | Inter

Genforenet med sin partner-in-crime, Romelu Lukaku, ser Lautaro Martinez ud på at genskabe det partnerskab, der førte Inter til en titelsejr for 2 sæsoner siden. Han har etableret sig som en talisman for Inzaghis mænd.

Boulaye Dia | Salernitana

Den 25-årige senegalesiske angriber, Boulaye Dia, fortsætter i god form efter at have haft indflydelse på Unai Emerys Villarreal i sidste sæson, hvor han scorede fem mål og assisterede yderligere fem.

Ademola Lookman | Atalanta

Ademola Lookman har haft en inkonsekvent karriere, som inkluderede at være udlejet i forskellige klubber, indtil han skrev under med Atalanta i denne sæson. Han vil håbe på at fortsætte sin imponerende start med dem.

M’Bala Nzola | Spezia

Efter at have scoret 11 mål for Spezia i sin første sæson i Serie A, bremsede M’Bala Nzola lidt ned og scorede kun 2 mål i sidste sæson. Han har allerede overgået sin forrige sæsons opgørelse.

Rafael Leao | AC Milan

Rafael Leao er blandt de mest spændende unge spillere over hele kloden. Den 23-årige er en af de angribende søjler for AC Milan og fortsætter med at sætte Serie A i gang.

Khvicha Kvaratskhelia | Napoli

Khvicha Kvaratskhelia har taget Serie A med storm. Da han spillede i sin første sæson i de 5 bedste europæiske ligaer, har den 21-årige været sensationel og scoret 6 ligamål indtil videre. Hans spændende spillestil har givet ham kælenavne som ‘Georgian Messi’ og ‘Kvaradona’.

Ciro Immobile | Lazio

Ciro Immobile, Lazio angriber, har etableret sig som en af de konsekvente måltrusler i hele Europa, hvor han scorede 15+ mål i hver af de foregående seks sæsoner og vandt den europæiske guldstøvle i sæsonen 2019-20. Han ligger i øjeblikket på 1. pladsen blandt topscorerne af den italienske liga.

Ciro Immobile er den moderne konge af Capocannoniere Award (som står for den bedste Serie A-angriberpris). Den italienske bombeflyver har allerede vundet prisen fire gange og mangler stadig Gunnar Nordahls rekord.

Ikke desto mindre overgik Lazio-stjernen den svenske legende, men scorede 36 mål i en enkelt kampagne, hvilket gjorde rekorden sat af Rossetti og Higuain. I 2019/20-kampagnen kunne ikke engang en verdensomspændende pandemi eller et længere stop afspore Ciros momentum, som til sidst sikrede sig sin plads i historiebøgerne ved at score på den sidste kampdag mod Napoli

Riccardo Orsolini | Bologna

Orsolini, som engang var højt vurderet italiensk talent, viser, hvad han kan gøre for Bologna denne kampagne og er godt på vej til at slå sit højeste antal på 10 mål, hvis han holder formen oppe.

Paulo Dybala | AS Roma

Paulo Dybala fik en heltevelkomst, da han kom til AS Roma fra Juventus. En af de største signinger i Romas nyere historie, Dybala har vist sig at være en game changer.

Antonio Sanabria | Torino

En tidligere kandidat fra Barcelonas La Masia-akademi, Sanabria har stort set udholdt en svendekarriere, men ser ud til endelig at leve op til sit potentiale med Torino. Selvom han er relativt lille af statur, står han på kun 5’11”, er paraguayanerne en stædig og utrættelig krybskytte med de rovdriftsinstinkter som en konsekvent målscoringstrussel.

Olivier Giroud | AC Milan

Olivier Giroud var en af de store forskelle for Milan i sidste sæson med sine 11 mål, inklusive nogle spektakulære matchvindere, og han bliver ved med at ældes som en god vin.

Mattia Zaccagni | Lazio

Mattia Zaccagni, Lazio spiller, var aldrig kendt for sine målscorende dygtighed, men han har været klinisk foran mål i starten af denne sæson og kan fordoble sit højeste mål, hvis han fortsætter denne form.

Beto | Udinese

Beto er i rødglødende form for Udinese. Den 24-årige fortsætter med at være hovedpersonen for Udinese, da de sigter mod at sikre sig en europæisk plads til næste sæson.

Domenico Berardi | Sassuolo

Berardi har været i uberørt form for Sassuolo i sidste sæson, med hans venstre fod en trussel mod modstanderen, da han gør sin vej ind i målscorende positioner fra højre fløj.

Historik: Tidligere topscorere i Serie A

  • Silvio Piola – 274 mål
  • Francesco Totti – 250 mål
  • Gunnar Nordahl – 225 mål
  • Giuseppe Meazza – 216 mål
  • Ciro immobile – 194 mål
  • Del Piero – 188 mål

Cristiano Ronaldo

Juventus-angriberen Cristiano Ronaldo afsluttede 2020-2021-kampagnen som Serie A’s topscorer for at blive den eneste spiller, der opnåede bedriften i Premier League, La Liga og Italiens topklasse.

Hvem scorede flest mål på én sæson i Serie A?

I stedet for ét svar har vi tre. Gino Rossetti, Gonzalo Higuain og Ciro Immobile deler rekorden for flest Serie A-mål på én sæson. De tre bombefly er bundet med 36 angreb for hver.

Mens Higuain og Immobile er moderne fodbold stjerner, opnåede Rossetti denne titel tilbage i sæsonen 1928/29, mens han repræsenterede Torino. Ironisk nok var dette den allersidste kampagne før lanceringen af Serie A. Dengang var den italienske topklasse kendt som “Divisione Nazionale”.

FAQ

Hvem vandt den gyldne støvle i Italien 2023?

Victor Osimhen som Serie A topscorer med 26 scorede mål har vundet Serie A Golden Boot for at score det højeste antal mål i 2022/23-kampagnen.

Hvem var den bedste angriber i AC Milan 2022/2023?

Rafael Leao topscorer i AC Milan. Med 15 mål er han rangeret som nummer 4 i Seria A i den sidste sæson. Med et samlet antal på 29 skud på mål og en konverteringsrate på 29% præsterede han rigtig godt.

Hvad er det største spil i Serie A?

Derby della Madonnina: AC Milan vs. Inter Milan. Milano-derbyet er den eneste grudge-kamp i europæisk fodbold mellem to klubber fra samme by, som begge har vundet UEFA Champions League.
Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
53 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.4 / 5
Samlet score
Op til 1 BTC + 100 FS