...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Bundesliga odds

Bundesligaen er det tyske svar på alle de andre prestigefyldte ligaer. Bundesligaen har en vinder hver sæson, på samme måde som både Premiere League og Champions League. Igennem de sidste ti år har Bayern München totalt domineret Bundesligaen. Find ud af, hvad der er nyt i tysk fodbold på vores betting side.

At følge tysk fodbold har gennem tiden budt på nervepirrende oplevelser og formidabelt fodboldspil.

Ingen af de seneste sæsons bundesliga har budt på den store overraskelse i forhold til vinderen. Men mange af de bedste bundesliga odds har faktisk været på alt muligt andet undervejs.

Mesterskabet er kun slutningen. Tysk fodbold handler om hele vejen derhen. Hold godt øje med de mange og de bedste spilforslag og de bedste bundesliga odds.

Betting sider i Danmark

1
93%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
91%
TOTAL SCORE
Byder velkommen til danske spillere
100% op til 100 EUR
Min indskud:
10 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus Code: No Expiration Date
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
90%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x40
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
90%
TOTAL SCORE

100% op til 300 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
89%
TOTAL SCORE

Op til 450 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
89%
TOTAL SCORE

100% op til 150 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
87%
TOTAL SCORE

220% op til 2200 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Bundesliga odds i dag 2023

Sidste opdatering: 05.06.2023, 11:23 AM
Germany Germany – Bundesliga
18:45
Hamburger SV Hamburger SV
VfB Stuttgart VfB Stuttgart

Favoritterne til at vinde Bundesligaen

Bundesliga odds

Bayern München må siges at være de oplagte favoritter til at vinde den tyske Bundesliga i sæson 2022/2023. De har indtil videre vundet de sidste ti sæsoner, så mon ikke de også har en ekstraordinær god chance også i denne sæson. De bedste bundesliga odds i tysk fodbold og i samtlige kampe i denne sæsons bundesliga med de mange spillere, er på forhånd sat på Bayern münchen.

I samtlige kampe i den bedste tyske række er de bedste bundesliga vinder odds på de forsvarende mestre, men det er ikke ensbetydende med at de rent faktisk løber med sejren.

Først når alle kampe er spillet kender vi stillingen før næste sæson.

Ud over Bayern München er det værd at holde øje med SC Freiburg som i skrivende stund ligger lige i hælene på Bayern München. De tidligere tyske mestre Dortmund lider under tabet af Erling Haaland og har svært ved at holde trit med Bayern München.

Bayern München

Bayern München er en stærk og stabil klub, der de seneste ti år har vundet den tyske Bundesliga. Bayern München er derfor som vanligt favoritter til at vinde Bundesligaen. Bayern Münchens helt store ambition er at vinde Champions League, som de indtil nu har vundet seks gange.

Med salget af Robert Lewandowski som er den ultimative målscorer har Bayern München mistet et stærkt kort, men med købet af Sadio Mané fra Liverpool har de anskaffet sig endnu en topscore. Om Sadio Mané kommer på højde med Gerd Müller vil tiden vise. Robert Lewandowski var ofte i tæt kamp med andre gode spillere. Robert Lewandowski kan afgøre den aktuelle stilling på alle holdene gennem hele sæsonen i ligaen, uanset hvem han spiller for.

Bundesliga vinder odds i alle kampe og alle live odds har de forsvarende mestre som favorit.

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund eller Dortmund som de bare kaldes i daglig tale, har været den største konkurrent til Bayern München, men med salget af Erling Haaland skulle man mene at holdet er svækket.

Dog har Dortmund investeret i nye spillere, som Niklas Süle, Karim Adeyemi, Antohny Modeste og Sebastian Haller. Antohny Modeste lavede 20 mål for Köln, så håbet er at han laver lige så mange og helst endnu flere for Borussia Dortmund.

Efter skuffelsen i Champions League sæsonen 2020/2021 håber Borussia Dortmund på en bedre præstation i dette års Champions League.

Odds på bundesligaen og på Borussia Dortmund og alle kampene hvor de nok ikke kommer til at dominere bundesligaen, trods det stærke hold, er spændende odds.

SC Freiburg

SC Freiburg er et forholdsvist ubeskrevet blad. SC Freiburg har gjort det godt i denne sæson og ligger helt i toppen af den tyske Bundesliga.

SC Freiburg har undervejs overhalet både Lepzig og Leverkusen, der fra sæsonens start var klare outsidere.

To kampe og de bedste bundesliga odds og de kan komme ud som vinder bundesligaen. Selv de bedste odds kan ikke afgøre om holdenes trupper vinder i den kommende sæson.

Red Bull Leipzig

Med sidste sæsons fjerdeplads i Bundesligaen håber Red Bull Leipzig som egentlig bare hedder Leipzig, på en bedre sæson, blandt andet på grund af Timo Werners tilbagevenden til klubben. Efter Timo Werners opholde Chelsea som var alt andet end en succes, håber Leipzig på at Werner genfinder fordums styrke hvor han nærmest scorer efter behag.

Red Bull Leipzig har dog også angriberen André Silva som sidste sæson scorede 11 mål for klubben.

RB Leipzig er ikke aspirant til mesterskabet, men har dog gode chancer for at ende  i top fire. 

Bundesliga vinder odds er ikke utænkelige for RB Leipzig der de seneste sæsoner har vundet mange foretrukne kamp og ser frem til kommende kampe.

De bedste spilforslag og de højeste odds kan du med fordel kigge efter sammen med RB Leipzig, som har en rigtig spændende trup i den nye sæson.

Leverkusen

Bayer Leverkusen som i daglig tale forkortes til Bayer Leverkusen fik den fine tredjeplads i sidste sæson, som skyldes ikke mindst Tjekkiske angriber Patrik Schick med sine 24 mål. Hvilket er to mere end Erling Haaland. Leverkusen

Chancer for at vinde Bundesligaen er dog små, men en placering i top fire er slet ikke utænkeligt.

Borussia Münchengladbach

Den tidligere storklub Borussia Münchengladbach har haft svært ved at finde fortidens storhed, hvori blandt andre Allan Simonsen spillede en betydelig rolle.

Klubben befinder sig midt i Bundesligaen og har umiddelbart små chancer for at blande sig i top striden. 

Eintracht Frankfurt

I daglig tale forkortes Eintracht Frankfurt til Frankfurt. Eintracht Frankfurt, med danskeren Jesper Lindstrøm, havde en fantastisk sæson i 2021/2022 hvor de vandt Europa League. Trods deres middelmådige placering i Bundesligaen samme år, må de betegnes som en af outsiderne til top fire.

Wolfsburg

Bil byens stolte fodboldklub Wolfsburg ligger i denne sæson i den øverste halvdel af Bundesligaen. Efter en tolvteplads i sidste sæson må man i år igen forvente en mider placering af det Volkswagen ejede fodboldhold.

TSG Hoffenheim

TSG Hoffenheim med danskeren Robert Skov er endnu et af mider holdene i den tyske Bundesliga. Robert Skov er den ene af to dansker i TSG Hoffenheim, den anden er Jacob Bruun Larsen der blev købt fra Dortmund. Robert Skov kom i sin tid fra FC København. Begge spillere har gjort det godt på det danske landshold og i klubben TSG Hoffenheim.

Mainz 05

Mainz 05 med danske Bo Svensson som træner blev nummer otte sidste år i Bundesligaen. En lignende præstation må forventes i indeværende sæson.

Kampen er ikke afgjort og med stor sandsynlighed kommer denne lille klub ikke til at få den store betydning. Alle danske bookmakerne og selv markedets bedste odds på bundesligaen vil ikke kunne trække klubben op i den bedste tyske række. Oddsene taler for en sidste plads.

Werder Bremen

Werder Bremen der sidst blev tyske mestre i 2003/2004 sæsonen, har kæmpet bravt lige siden, uden den store succes. Werder Bremen må forventes en placering som ligger uden for top fem.

Sæsonen er langt fra slut og ligaen huser stadig både Dortmund, Leverkusen og andre fine klubber i toppen. Online og Live Betting på Werder Bremen og oddsene ser ikke gode ud i sæsonen selv om der stadig er kampen forude.

Kampe er ikke slut endnu, hold øje med de spændende og de bedste bundesliga odds.

Schalke 04

Schalke 04 hvor den danske fodbold legende Ebbe Sand slog sine folder fra 1999 til 2006, frister en kummerlig tilværelse i bunden af den tyske Bundesliga og er i overhængende fare for at rykke ned.

De bedste bundesliga odds er nok ikke i Schalke 04 favør. Derfor kan du sagtens holde øje med de bedste bundesliga odds alligevel.

Union Berlin blev ikke skabt på en enkelt dag. Ebbe sSand kan score masser af mål og håbet er lysegrønt.

De bedste Bundesliga odds

Der er mange gode og spændende Bundesliga odds. Bundesliga vinder odds handler kun om slutrunden. Vil du spille med hele vejen skal du holde øje med alle Bundesliga odds.

Hvem vinder Bundesligaen?

Svaret svæver frit i luften lidt endnu. Som det ser ud i skrivende stund, ligner det ikke en ægte overraskelse, men RB leipzig er stadig en del af den tyske bundesliga og har lige så mange muligheder i denne liga som Leverkusen eller et hvilket som helst andet tysk hold.

Reelt set er de bedste bundesliga vinder odds allerede afgjort og afsat til de uundgåelige mestre.

Hvad kan næsten gå galt? Jo, en central spiller kan naturligvis blive skadet, men det har de prøvet før og overlevet. Formen kan være helt ude af kurs, men det har de også før prøver og rent faktisk overlevet.

RB leipzig må se sig slået ud af den tyske bundesliga på lige fod med stort set alle andre fine hold. Der er stadig mange kampe med højeste odds på andre end mestrene. Trods højeste odds på bundesligaen og i kommende kampe er der nok desvære ikke noget at stille op.

Næste sæson Kan Bayer leverkusen og RB leipzig og alle de andre igen opnå de bedste bundesliga odds, hvis de er heldige og ihærdige.

Europa League sæsonen byder også på mange spændende kampe genne,m hele sæsonen, så under alle omstændighed kommer der massere af spændende fodbold i og udenfor Union berlin.

Spil på Bundesligaen og det tyske mesterskab med din sunde fornuft

Uanset om det handler om det tyske mesterskab, Premier League eller anden spændende fodbold, så er det vigtigt at du spille med din sunde fornuft.

Der er spændende odds alle vegne og på alle kampene. Dit job er at holde øje med dem, og kun spille på dem der rent faktisk giver mening.

Der er to rigtigt gode grund regler som du bør kende, hvis du gerne vil spille på tysk fodbold, eller vis du vil spille på alt muligt andet.

  • Hold op med at spille når en stor gevinst er i hus. Når du vinder stort belønner din hjerne dig ved at sende lykke hormoner gennem din krop. Lykke er dejligt og absolut noget man bør stræbe efter. Men lykke døver alle andre følelser og sanser. Det betyder at du ikke længere er i besiddelse af din fulde dømmekraft, og dermed ikke er helt så fornuftig som du vanligt vis er. Derfor bør du tage din gevinst og gå din vej. Spiller du videre er der stor risiko for at din succes vil blive vendt til et tab, fordi du ikke har fornuften med dig og derfor nemt kan blive overmodig.
  • Hold også op med at spille når tabet er tydeligt. Tab sender ikke lykke gennem di krop. Adrenalin kan du godt regne med, men ikke i en tiltrængt og god form. Du vil opleve både stress og frustration. Du vil på samme måde som ved en gevinst ikke længere have din fulde fornuft i behold. Derfor kan et stort tab nemt føre til endnu flere tab, hvis du ikke stoppe med at spille.

Hvis du følger disse to regler, kan du trygt spille på Bundesliga odds og hvem der mon vinder bundesligaen.

Odds på bundesligaen er ikke farlige at holde øje med. Tysk fodbold er både spændende og sjovt i både sidste sæson og de seneste sæsoner, helt frem til sidste spilledag og alle enkelte kampe, med deres mange mål, hvis du spiller fornuftigt.

Tænk dig godt om, hver eneste gang du kigger på bundesliga vinder odds og alle andre odds.

FAQ

Hvem er favorit til at vinde Bundesligaen?

Som vanligt er Bayern München storfavoritter til at vinde Bundesligaen igen. SC Freiburg er kommet ud af det blå og ind på en truende plads i Bundesligaen. Andre klubber som Fra, Dortmund og SC Freiburg må også siges at have udmærkede chancer for at vinde Bundesligaen denne sæson. Men hvis alt går som vanlige er det nok Bayern München der igen løber med sejren.

Hvem vandt Bundesligaen i sidste sæson?

Bayern München vandt vanen tro også sidste sæson i Bundesligaen. Det tyske mesterskab blev igen tildelt Bayern München. De bedste bundesliga odds på det tyske mesterskab er stadig på München. Bookmakerne er enige om de væsentlige Bundesliga odds.

Hvor mange gange har Bayern München vundet?

Hele 32 gange er det Bayern München der har vundet Bundesligaen.

Hvilket hold har flest gange vundet Bundesligaen?

Bayern München har med sine 32 sejre sat sig enevældigt på rekorden og er dem der flest gange har vundet.
Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
53 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.5 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR