...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Superliga odds

Bedste Superliga odds

Se kampprogrammet for Superligaen 2022/23 i fodbold, og få overblik over hvornår Superliga kampene spilles i Grundspillet og Slutspillet. Se kommende Superliga kampe med odds, spilletidspunkter og TV program på vores betting sider.

De bedste bookmakere med høje odds på Superligaen

Vi har rigtig gode bookmakere med højeste odds, du nemt kan finde, når du ser på Superliga odds. Superligaen er en af de mest populære ligaer i den europæiske fodboldsystem. Bookmakerne fra vores top liste byder rigtig gode odds på den danske Superliga.

1
93%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
91%
TOTAL SCORE
Byder velkommen til danske spillere
100% op til 100 EUR
Min indskud:
10 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus Code: No Expiration Date
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
90%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x40
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
90%
TOTAL SCORE

100% op til 300 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
89%
TOTAL SCORE

Op til 450 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
89%
TOTAL SCORE

100% op til 150 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
87%
TOTAL SCORE

220% op til 2200 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Superligaen og dansk fodbold

Superligaen er den bedste professionelle fodboldafdeling i Danmark. Vi her på betting-sider.net sammenligner Superliga odds fra flere velrenommerede online sportsbook-virksomheder. Dette giver os mulighed for at vise de bedste odds for hver kamp på skemaet, hvilket hjælper med at maksimere potentielle afkast for fodboldspillere. Brugere kan skifte mellem 1X2 kamp odds samt dobbelt chance odds. Når du har fundet ud af, hvilken udbyder der har den bedste udbetaling, kan du se for at lære mere om dem i vores online sportsbook anmeldelser.

Hos os kan du få at vide alt om gode Superliga odds og bonusser fra licenserede sportsbettingsider.

Hvem er favoritter til at vinde Superligaen 2022/2023?

FC København var efter sigende favoritter for en sejr over FC Midtjylland. FCK er 2,00 og FC Midthjylland er 2,26%.

Superligaens Datoplan for Indeværende Sæson 2022-2023

Mens fodboldsæsonen 2021/22 er gået i vinterpausen, er tidsplanen for næste sæson blevet klar. Kampen om det danske mesterskab starter i weekenden søndag den 17. juli 2022 – og turneringen for både 3F Superligaen og NordicBet Liga slutter den første weekend i juni 2023.

FIFA World Cup i Qatar, som finder sted i november og december 2022, har sat sit præg på den kommende sæson. Som sådan vil der ikke blive spillet kampe i de to bedste rækker efter uge 45, mens 2. og 3. division har valgt at spille en ekstra uge.

Efter en vinterpause på hele 13 uger starter de to øverste rækker forårssæsonen i uge 7. Den ordinære sæson slutter som sædvanlig i optakten til landsholdsperioden i slutningen af marts, derefter i begyndelsen af april udekampene og de afgørende kampe om mesterskabet, medaljer og op- og nedrykning begynder.

For 3F Superligaen og NordicBet Liga slutter den ordinære sæson i weekenden den 3. og 4. juni, mens Europa Playoffs slutter hele sæsonen fredag den 9. juni – mens 2. og 3. ligaen afslutter deres sæson lørdag, slutter den 17. juni .

Sydbank Pokalen starter primo august 2022, herefter spilles der fire runder inden vinterpausen. Kvartfinalerne spilles med den første kamp i begyndelsen af marts og den anden kamp i påsken. Semifinalerne spilles to uger i træk – i uge 17 og 18, og så er der finale i parken Kristi Himmelfartsdag den 18. maj.

Superliga tabel og kommende kampe

Her er en opdatering til Season 2022/2023. Superliga strukturer fungerer normalt. De seks højest rangerede hold er parret op i deres endelige spil efter basen match. De seks laveste score hold i slutningen forventes også at mødes under mesterskabsslutspillet.

Sidste opdatering: 01.04.2023, 08:34 PM
Spain Spain – La Liga
12:00
Girona Girona
Espanyol Espanyol
Oddsene er i øjeblikket ikke tilgængelige. Vi opdaterer oddsene så hurtigt som muligt!
14:15
Athletic Club Athletic Club
Getafe Getafe
16:30
Cadiz Cadiz
Sevilla Sevilla
19:00
Elche Elche
Barcelona Barcelona

Odds på vinderen af Superliga-sæsonen 2022/2023

Her er din bedste chance for at vinde Super League 24/27. Kbenhavn er favorit, men de er også parate til at gøre det til deres egen. BEMÆRK: Odds for at vinde Super League 2019/22 vil begynde på onsdag 7. Den 12. juni. F.C. Københavns forsvarer har en høj chance for at vinde guld igen i Superligaen. De højeste odds for FCK er ved Mr Greens odds på 2.30. Hvis du er mere som stalkere på klubben midt-Jylland bør du spille på LeoVegas med odds 2,60.

Hvem vil vinde Superligaen 2022/2023?

FC Copenhagen har en fremragende chance for at vinde Super League i 2019-2022 sæson. Det har det højeste budget for spillere og er det stærkeste hold. Det garanterer ikke fremtiden, men de anses for at have gode muligheder. Men FC Midtjylland har nøje kritiseret dem og kunne muligvis invitere ham til at danse med dem. De 2021 mestre Brndby IF vil have svært ved at spille i Danmarks nationale mesterskab, men de vil være stærke nok i Europa.

Superliga vinderodds på top 3

På trods af en rungende sejr sidste år havde de tre hold forudsagt store chancer for at sikre deres første pladser denne sæson. Men som altid, overraskelser er stødt på uventede eksterne spillere, og Super League sæson 2023 vil ikke være en undtagelse. Der vil også være en Superliga chance for at vinde den danske Super League titel.

Odds på Superliga: Hvem kommer i top 6?

Efter strukturering af Superliga, skal det være et spørgsmål om at beslutte den højest rangerede hold. Det er naturligt antaget for klubmedlemmer, nemlig FK og FC Midtjlylland, men det er næsten for hver klub. Ud over at være beskyttet mod Downhill, har du også attraktive match-ups foran et udsolgt stadion – i modsætning til Downhill spil. Fordi de fleste Superliga hold er relativt ens dette normalt er meget tæt i midten. Ingen udeladelser fra et oprykkende hold er tilladt. I en industri som AGF skal det være meget vigtigt.

Superliga Odds på topscorer med flest mål: Hvem bliver Superliga topscorer?

Odds spænder mellem 24. 29. januar. Disse oplysninger opdateres løbende. Mange klubber kæmpede for at finde faste ‘9’ bomber for at sætte kasser på dem. I FCK er der ingen reel efterfølger til Jonas Wind selvom der er mange spillere, der kunne dække rummet. I lighed med situationen i Bradby og i klubben Midjylland er der også rygter om, at Patrick Mortensen ikke vil fortsætte på AGF.

De bedste spillere

I øjeblikket dominerer Jay-Roy Grot ligaen og fører listen over de bedste spillere på point med ni mål og to assists. Nogle andre spillere forsøger også at føre listen over bedste spillere. På andenpladsen er der lige nu Viktor Claesson, Andreas Schjelderup og Nicolai Vallys, der spiller for FC København, FC Nordsjælland og Brøndby IF.

Superliga-tilbud og kampagner

Ofte fejrer en bookmaker en sæson med utallige forfremmelser baseret på denne tro. Dette kan omfatte freebies eller andre kampagner for et godt afkast på din investering. Der er i øjeblikket ingen Superliga kampagne, men det forventes at ske senere. Naturligvis vil vi opdatere dette indlæg, når de kommer ind. Selvfølgelig vil der altid være masser væddemål bonus til rådighed lige nu!

Få gratis Odds på Superliga & Tips

På vores hjemmeside kan du se alt hvad du behøver for din Superliga: spiltips, bedste odds, væddemål, bedste tips til grupper af spillere borde, program og hverdag Superliga kampe. Online og live betting ekspert giver dig alle former for tips til at spille Superlegue. Sidste sæson en stor mængde blev gjort profit og viden blandt brugeren under Superliga spiltips. Hver sæson Superliga eksperter giver mange Superliga spil forslag og viden lige under din næse.

Kampen om europæiske pladser

At spille i Superliga er ikke et simpelt spil at bestemme vinderne af trofæer. Der er mere på spil end guld, sølv eller bronze. Et af de mest spændende mål for den største halvdel af superliga holdet er at vinde det europæiske mesterskab sidste sæson. Det ses normalt fra placering i en Super League finale. En superligamester kvalificerer sig næste sæson til deres Champions League kvalifikationskampe, og dette inkluderer Champions League odds for de kommende sæsoner på Nordicbet Ligaen. Vinderne vil spille kvalifikationskampen for de kommende Europa League-kvalifikationer.

Superliga vindere gennem tiden

Københavns fodbold har sjældent haft Super League bold. Du er sikkert klar over, hvordan den danske bedste fodboldserie blev kaldt 1. VM. Divisioner fra en meget gammel tid. Superliga er et nyere fænomen, der betragtes mere historisk. Divisional Football er blevet spillet i Danmark i over 100 år, men Super League blev ikke grundlagt før 1991 og efterfølgende erstattet den tidligere 1. League. Divisioner. Selvom Ligaen eksisterer i 32 år, har den kun 32 hold. Super League oplevede en relativt lav substitution gennem årene.

Historie: Sådan gik den seneste udgave af Superligaen

De forsvarende mestre fra Brentby IF udsolgt deres profiler og syntes ikke helt så dette er en sæson på anden position for Blue Yellow hold. Det gav plads til Superligaen – to store klubber – FC København og FC MidtJylland. De har begge spor langs en vej i løbet af sæsonen, som de smider væk, men FC København viste sig at være den mest stabile til sidst.

Dansk Superliga Odds Forklaret

Læs om de mest populære odds på den danske Superliga.

1X2 kampvæddemål

Dette er det mest populære spilmarked for Superligaen. Her satser man ganske enkelt på fuldtidsresultatet af en given kamp: 1 – en hjemmesejr, X – en uafgjort, 2 – en udebanesejr.

Dobbelt chance væddemål

Dette er en variation af typiske 1X2-kampvæddemål, hvor man vælger to af de tre mulige udfald: 1,X – Hjemmesejr eller Uafgjort. X,2 – Vinder uafgjort eller ude. 1,2 – Sejr hjemme eller ude. Dette giver mulighed for en afdækning af ens indsats. Ved at gøre det vil oddset være lavere end for et typisk 1X2 kampresultatodds.

Odds på Superliga udtrykt i amerikanske, decimaler og brøkformater

For amerikansk oddsformat er der to sæt udtryk, der skal huskes, men begge involverer tallet 100 DKK. For det første, når oddsene er under lige-penge, udtrykker negative tal, hvor meget man skal satse for at vinde en fortjeneste på 100 DKK. Når man ser et negativt tal som FC København vinde til -310, betyder det, at man skal satse 310 DKK for at vinde et overskud på 100 DKK, til et samlet afkast på 410 DKK.

Når oddsene er over lige-penge, viser det amerikanske oddsformat et positivt tal, som udtrykker, hvor meget man kan vinde, når der sættes 100 DKK. For eksempel betyder matchodds på +350 for uafgjort, at en indsats på 100 DKK vinder 350 DKK i profit for et samlet afkast på 450 DKK.

For decimaloddsformatet udtrykker oddsene det fulde beløb, der vil blive returneret på din indsats inklusive indsatsbeløbet. Du skal blot gange oddset med indsatsen. For eksempel, hvis Brøndby er noteret til at vinde til 1,66, vil et væddemål på 50 kr. returnere i alt 83 kr. inklusive din indsats, så fortjenesten er 33 DKK. En uafgjort med decimalodds på 3,45 ville returnere 345 DKK på en indsats på 100 kronen.

For fraktioneret format udtrykker oddsene mængden af overskud, der vil blive returneret ved en indsats. Så for eksempel, med en indsats på 100 kr. og odds 4/9 (sagt fire-til-ni) på Midtjylland for at vinde, ville man se et overskud på 44,44 DKK (100 X 4/9) plus indsatsen for et samlet afkast på 144,44 DKK.

FC København

Football Club Copenhagen (FC København) er på mange måder både en gammel og en ny klub. Selvom klubben blev stiftet i 1992, har den stadig rødder i en klubtradition, der går mere end hundrede år tilbage.

FC København er unik i Skandinavien, da klubbens førstehold faktisk repræsenterer selvstændige klubber: Kjøbenhavns Boldklub – KB – (Den ældste fodboldklub på det europæiske kontinent), grundlagt i 1876, og Boldklubben 1903, grundlagt i 1903.

KB og B1903 har sat deres præg på Danmarksturneringen med ikke mindre end 22 mesterskaber tilsammen. Det betyder, at de to klubber er noteret for mere end 25 % af alle danske mesterskaber i denne periode.

En anden vigtig forudsætning for en ny klub i København blev skabt samtidig med, at det danske nationalstadion Idrætsparken blev ombygget til den nye PARKEN. Det gav den nye klub et helt nyt og topmoderne stadion til deres kampe, der flyttede væk fra de noget nedslidte faciliteter på Gentofte og Frederiksberg, som tidligere var banerne for KB og B1903.

KB og B1903 spiller stadig en stor rolle i deres københavnske miljø. De to stamklubber fungerer nu blandt andet som talentudviklere for deres fælles professionelle hold F.C. København.

Den nye klub F.C. København blev grundlagt den 1. juli 1992.

FC Midtjylland

1. juli 1999 var dagen, hvor den nye midt- og vestjyske storklub blev født. FC Midtjylland blev navnet på den fremadstormende klub, der skulle udfordre toppen af dansk fodbold og være flagskibet i en driftig og engageret region.

Trods moderklubberne Herning Fremads og Ikast FS tidligere flotte præstationer, var det et ønske om en fast stilling i toppen af landets topklasse, der bragte de to rivaliserende klubber fra tekstilbyerne sammen. Med oprykning i deres første sæson og topplaceringer i Superligaen de efterfølgende år har FC Midtjylland allerede bevist, at klubben har potentialet til at leve op til de forventninger.

I 2004 indviede FC Midtjylland det nye SAS Arena stadion i Herning, som siden er blevet et af landets mest frygtede hjemmestadioner. Klubben har stadig rekorden på 29 på hinanden følgende hjemmekampe uden nederlag.

FC Midtjylland er meget stolte af de præstationer, klubben har opnået i sit korte liv. Det betyder dog ikke, at klubben er tilfreds med præstationerne indtil videre. Som en ulv er han konstant på udkig efter nyt bytte – et nyt mål, der skal bidrage til endnu et succesfuldt kapitel i klubbens historie.

Klubbens største spillere gennem tiden har været folk som Allan Bak Jensen, Peter Skov Jensen, Kristian Bak Nielsen, Mohamed Zidan, Morten Skoubo, Thomas Thomasberg, Peter Sand, Mikkel Thygesen og selvfølgelig Frank Kristensen.

Flere er på vej, og FC Midtjylland klubbens internationalt anerkendte akademi betragtes nu af mange eksperter som det bedste sted for udvikling af unge spillere.

FC Nordsjælland

FC Nordsjælland blev stiftet 1. juli 2003. FCN er opstået fra moderklubben Farum BK. FCN har siden starten i 2003 vundet to pokaltitler i 2010 og 2011, danmarksmesterskab i 2012 og DM-sølv i 2013. I begge pokalfinaler var modstanderen FC Midtjylland, der blev besejret i hvert tilfælde. 2-0 og 3-2. DM-guldet i sæsonen 2011/12 blev vundet med 68 point foran FCK med 66 point, og i 2012/13 blev det til sølv til FCN med 60 point. Klubbens bedste placering i Superligaen forud for disse medaljesæsoner var 2006/2007, hvor FCN blev nummer 5 og Morten Nordstrand havde ligaens topscorer.

Som danske mestre deltog FC Nordsjælland i gruppespillet i UEFA Champions League i 2012/13, hvor så prominente klubber som FC Shakhtar Donetsk, Chelsea og Juventus mødtes med FCN, der spillede uafgjort 1-1 hjemme. I europæisk sammenhæng har FCN repræsenteret Danmark seks gange, fem af dem inden for de seneste otte år. Store klubber som Olympiakos FC, Sporting Lissabon (2 gange) og Zenit St. Petersburg var blandt gæsterne i Farum.

FCNs udgangspunkt er en offensiv spillestil baseret på en 4-3-3 formation, som bruges af alle FCN hold fra U/13 til Superligaen og udtrykker klubbens værdikanon med disse fire ord: holdånd , mod, hengivenhed og glæde. FCN har siden starten været kendt for at udvikle unge spillere og sælge dem videre til udenlandske klubber. Profiler solgt i udlandet omfatter Mads Junker, Nickie Bille Nielsen, Andreas Bjelland, Tobias Mikkelsen, Enock Adu, Mikkel Beckmann, Jores Okore, Jesper Hansen og Jens Stryger Larsen, Uffe Bech, Anders “AC” Christiansen, Bruninho og Emre Mor. .

Siden 2009 har FCN A-licenseret klub og er nu repræsenteret i U/17 og U/19 ligaerne. U/19 vandt den tyske mesterskabstitel i 2012/13 og har vundet sølv i de seneste tre sæsoner. U/17 har også hentet DM-sølv de seneste to år. Det har også resulteret i flere U/17 og U/19 pokaltitler.

FCN stiftede i 2011 fodboldakademiet Bogen & Bolden i samarbejde med Bagsværd kostskole. Akademiets vision er at skabe den bedste fodbolduddannelse i Skandinavien og skal ses som en del af klubbens overordnede mål om at være en af Skandinaviens førende inden for talentudvikling. Et grundlag for FCNs arbejde med spillerudvikling er de cirka 60 samarbejdsklubber, der indgår i FC Nordsjællands klubnetværk, FSN, der har til formål at understøtte regionens talentudvikling gennem uddannelse af spillere og trænere.

I januar 2016 fik klubben Nordsjælland en ny international ejergruppe og som følge heraf er Right to Dream Academy i Ghana også blevet en del af FC Nordsjælland og et markant kvalitetsstempel for klubbens omfattende talentarbejde.

4.5 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR