...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Vuelta a Espana odds 2023 & optakt

Dette cykelløb med flere etaper anses for at være en del af Triple Crown, når det kommer til professionel cykelsport, hvor Spanien er vært for en begivenhed, der bringer landet ud for at se disse eliteatleter i aktion. Mange ryttere begærer udsigten til at få kronet til mester.

2023-udgaven af ​​Vuelta a España løber fra fredag ​​den 26. august til søndag den 17. september. Kan Primoz Roglic forsvare sin titel, eller bliver sloveneren væltet? På denne side har vi samlet de bedste odds til Vuelta a España og vi giver dig selvfølgelig også Vuelta-optakten, så du er klædt ordentligt på til de 21 etaper i det bakkede område. Se verdens bedste ryttere kæmpe om samlet sejr i det spanske løb og sats dine væddemål.

Bookmakere med bedste Vuelta a España odds 2023

Der er altid masser af bookmakere, der er villige til at give odds på de store professionelle cykelturneringer som Tour de France, Giro d’Italia og denne. Derfor er det værd at holde en række sportsbook-konti, for at du kan sikre dig de bedste odds.

2023 Årets Vuelta a España odds

Vuelta a España-oddsene kan være ret varierede over hele linjen, og det er derfor værd at gå på jagt efter værdien ved den rytter, som du ønsker at støtte på. Bookies kan også tilbyde In-Play odds, når det kommer til bestemte etaper, og det kan være en spændende måde at satse væddemål på.

1
99%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 500€
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x30
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
97%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
96%
TOTAL SCORE
100% op til 100 EUR
Min indskud:
Væddemål:
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
94%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
92%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
92%
TOTAL SCORE

100% op til 18800 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
91%
TOTAL SCORE

100% op til 5000 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
91%
TOTAL SCORE

122% bonus

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

11
88%
TOTAL SCORE

Op til 1 BTC + 100 FS

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Sådan satser du på Vuelta de Espana – Vuelta-væddemål forklaret

Vuelta a Espana odds uden ROFUS

Før du kan begynde at placere væddemål på Vuelta-cykelbegivenheden, skal du have tilstrækkelig viden og information om de populære Vuelta-væddemålsmuligheder og tilgængelige markeder. Du skal også lære, hvilke muligheder og markeder der passer bedst til din spillestil. Og oven i alle disse ting skal du vælge et top-vurderet online betting selskab, tilmelde dig det og foretage den første indbetaling for at komme i gang.

Populære Vuelta a Espana væddemålsmuligheder

Vuelta a Espana odds

Når du har tilmeldt dig din favorit sportsbook, er det næste vigtige skridt at navigere til cykelsektionen for at se alle de muligheder, der er tilgængelige for dig. Hvis det er en top betting side, vil du være sikker på at finde adskillige betting typer, som du ikke nødvendigvis er bekendt med, især når du er ny inden for cykelbetting.

Med det i tankerne er her nogle af de mest populære Vuelta a Espana-væddemålsmuligheder og -markeder.

 • Etapevæddemål: Denne mulighed giver dig mulighed for at placere et væddemål på toprytteren for hver Vuelta cykelbegivenhed. Nogle ryttere præsterer godt i bestemte terræner eller ruter, så det kan vise sig at være rentabelt at satse på de etaper, som du tror, din yndlingskonkurrent vil udmærke sig på.
 • Hver cykeletape har La Vuelta betting odds, hvilket gør det nemmere for dig at placere et væddemål, især når du dybt forstår din yndlingsrytters form og stil. Hvis visse ryttere er bedre på en given rute, ville de måske vinde netop den etape, for eksempel bjergetapen.
 • Top tre finish: Hvis du ikke er sikker på, hvem vinderen af løbet bliver, så vil et top-tre væddemål være et perfekt match for dig. Efter at have gjort noget research, kan du opdage, at nogle ryttere kan klare sig godt, men du er ikke sikker på, om de kan vinde konkurrencen direkte.
 • I et sådant tilfælde vil det bedste væddemål at placere et top-tre-placeringspil; dog bør du være klar til reducerede Vuelta a Espana odds. For at dit væddemål skal lykkes, skal din foretrukne rytter være blandt de tre bedste.
 • Futures: Vuelta de Espana cykelturneringen vil altid have futures på sejren af løbet før nogen anden form for væddemål, da et futuresvæddemål er beregnet til at blive placeret før konkurrencen starter.
 • Dette inkluderer en omfattende liste over alle de ryttere, der deltager i konkurrencen, med konkurrenter, der har størst sandsynlighed for at vinde løbet i topplaceringer. Futures vil have konkurrencedygtige Vuelta Espana-odds, men vil være en mere risikabel indsats, da der er mange cyklister at vælge imellem.
 • Direkte vindervæddemål: At placere et væddemål på den direkte vinder af Vuelta cykelbegivenheden er et simpelt væddemålsmarked, som tusindvis af spillere nyder godt af. Denne type væddemål involverer væddemål på den samlede vinder af løbet. Du vil altid finde La Vuelta odds vist hos din valgte bookmaker.
 • Pointvinder-væddemål: At placere et væddemål på pointvinderen er simpelthen en indsats på, hvem der vinder pointene eller den grønne trøje. Den grønne trøje gives normalt til rytteren, der samler mange point i forskellige etapeafslutninger og mellemspurterne.

Vuelta Stage Betting Strategi

For at øge dine chancer for at vinde, skal du have den bedste bettingstrategi. For de fleste spillere, der har akkumuleret masser af overskud, har de altid inkluderet direkte og etapevinder-væddemål. Med etapevinder-væddemålet er der mere end 20 muligheder for at bakke.

Hvert Vuelta-etapevæddemål er unikt, så det er lige meget, om du kender til klatrere eller sprintere; hver rytter har en chance for at præstere fremragende, og derfor har hver spiller også.

Mens etapevæddemålet Vuelta virker lidt svært at forudsige, elsker mange spillere at satse på den direkte vinder, da det aldrig er en svær indsats at placere. Som spiller skal du blot vælge, hvem du tror, der vinder løbet. Det er altid tilrådeligt at undersøge, før du placerer dit væddemål. Sørg også for at vælge din sportsbook med omtanke og drage fordel af nogle bonusser og kampagner.

Vuelta a España 2023 etaper

Næsten alle med selv den mindste mængde af cykelviden er klar over Tour de France, som er en af verdens mest populære sportsbegivenheder. I cykelverdenen er la Vuelta a Espana (eller almindeligvis kendt som Touren af Spanien) dog ikke langt bagefter.

Efter de andre Grand Tours begynder 2023-årets Vuelta a España på hjemmebane i Barcelona med en holdtidskørsel i byens gader. Enhver overordnet udfordrer med et stærkt hold og en forkærlighed for at køre mod uret bliver nødt til at nyde dette øjeblik, da dette er en af kun to tidskørsler på hele Vuelta 2023-ruten.

Etape to er, hvor rytterne får en lille forsmag på, hvad der kommer, når de tager på løbets første kategori to-stigning før en bølgende afslutning. Etape tre dukkert i Pyrenæerne fra Súria til Arinsal, og toppes med en top-afslutning. De næste to etaper, der følger, er temmelig rullende med masser af kategori to og tre stigninger kastet ind i blandingen.

Efter mange etaper, der er helt udfordrende, med at teste benene på flokken i åbningsugen, vil etape syv komme som en kærkommen lettelse for klatrerne, når sprinterne tager fokus. Men de kan ikke slappe af for længe, da etape otte fra Dénia til Xorret de Catí uden tvivl er en af de hårdeste etaper i den første uge, og behandler feltet med 20 % gradienter på den brutale topmødeafslutning.

Uge 1 slutter i løbets sydligste punkt i Caravaca de la Cruz med en kategori to topmøde inden den første hviledag.

Efter en lang transfer til det nordlige Spanien åbner den anden uge med den eneste anden tidskørsel på ruten. Denne gang er det dog hver mand for sig selv, da rytterne tackler en individuel tidskørsel på 25 km.

Etape 11 og 12 flytter feltet gennem det nordlige Spanien mod Pyrenæerne, hvor rytterne i de følgende to back-to-back dage bliver ramt med Vueltaens fulde kraft.

Den første dag byder på ikke ét men to legendariske bjerge – Col d’Aubisque og Col du Tourmalet – efterfulgt af etape 14 fra Sauveterre-de-Béarn til Larra-Belagua, som byder på fire teststigninger, hvoraf to er kategoriseret som særlige. Efter at have lidt under Pyrenæernes brutale kraft, står en kuperet etape og en flad etape på toppen mellem rytterne og deres anden hviledag.

Tilbage til den tredje og sidste uge letter etape 16 rytterne tilbage i løbet med en ret flad rute – blot en velsmagende 5 km stigning at tackle til sidst. Det giver en dejlig opvarmning til etape 17, med den berygtede Alto de L’Angliru, der betragtes som en af de hårdeste stigninger i Europa.

Der er ikke meget tid til at hvile sig efter Angliru-bestigningen, før rytterne er tilbage i bjergene igen, med tre kategorier på etape 18, inklusive et topmøde.

En flad etape følger, før en op- og ned-dag på en kuperet rundstrækning afslutter 2023 Vueltaens løb for alvor. Derefter er der kun etapefinalen i kredsløbet i Madrid tilbage mellem løbslederen og det øverste trin på podiet.

Vuelta a Espana, et løb, der traditionelt lægger vægt på klatring, vil ramme pisterne tidligt og ofte i 2023, med 10 bjergtopplaceringer på ruten afsløret i Barcelona.

Vuelta a España etaper:

 • 1 | Barcelona – Barcelona (TTT)2023-08-26 14.6km
 • 2 | Mataro – Barcelona2023-08-27 181.3km
 • 3 | Barcelona – Andorra2023-08-28 158.5km
 • 4 | Andorra la Vella.Andorra – Tarragona2023-08-29 183.4km
 • 5 | Morella – Burriana2023-08-30 185.7km
 • 6 | La Vall d’Uixó – Observatorio Astrofísico de Javalambre2023-08-31 181.3km
 • 7 | Utiel – Oliva2023-09-01 188.8km
 • 8 | Dénia – Xorret de Catí. Costa Blanca Interior2023-09-02 164.8km
 • 9 | Cartagena – Caravaca de la Cruz2023-09-03 180.9km
 • Hviledag 12023-09-04
 • 10 | Valladolid – Valladolid (ITT)2023-09-05 25km
 • 11 | Lerma – La Laguna Negra.Vinuesa2023-09-06 163.2km
 • 12 | Ólvega – Zaragoza2023-09-07 165.4km
 • 13 | Formigal – Col du Tourmalet2023-09-08 134.7km
 • 14 | Sauveterre-de-Béarn – Larra-Belagua2023-09-09 161.7km
 • 15 | Pamplona – Lekunberri2023-09-10 156.5km
 • Hviledag 22023-09-11
 • 16 | Liencres Playa – Bejes2023-09-12 119.7km
 • 17 | Ribadesella/Ribeseya – Altu de L’Angliru2023-09-13 122.6km
 • 18 | Pola de Allande – La Cruz de Linares2023-09-14 178.9km
 • 19 | La Bañeza – Íscar2023-09-15 177.4km
 • 20 | Manzanares El Real – Guadarrama2023-09-16 208.4km
 • 21 | Hipódromo de la Zarzuela – Madrid. Paisaje de la Luz2023-09-17 101kms

Vuelta a España 2023-ruten

Gennem årene har der været 70 udgaver af Vuelta a Espana, hvor hver af dem har en anden rute. Løbets format er dog stort set forblevet ens med minimum to tidsstier, bjergetaper og en afslutning i Madrid. I nyere tid er arrangementet blevet afholdt i løbet af 21 dage bortset fra 2 hviledage. I tråd med traditionen har den 71. udgave af Vuelta a Espana en unik bane, der starter i Ourense, som er en by i det nordvestlige Spanien.

Selvom Vueltaen i format ligner Giroen og Touren, har den stadig meget af sin egen identitet. Ruten, som skifter hvert år, er i de seneste udgaver blevet defineret af dens aggressive mængde klatring, der giver meget få muligheder for etapesejre til sprintere eller rouleurs i form af flade ruter og tidskørsler.

2023-udgaven ser ikke anderledes ud og holder sig til det, den kender bedst – bjergene. Med syv bjergetaper, seks bakkede etaper, to flade etaper med op ad bakke, fire flade etaper og to tidskørsler, er dette års rute bestemt en rettet mod klatrere i feltet.

Holdtidskørsel starter Vuelta 2023-aktionen i regionen med stor portugisisk indflydelse, da det ikke er langt fra den portugisiske grænse. Vuelta 2023 starter den 14. august og fortsætter indtil den 15. september. Rytterne vil have tilbagelagt en distance på godt 3270 km, når de gennemfører de 21 etaper. Det opslidende løb vil sandsynligvis blive vundet af gode klatrere frem for store flade ryttere. Dette skyldes, at meget af Vuelta 2023-ruten går gennem bjerge. Hele 51 bjergpas vil spille sin rolle i Vuelta 2023-oddset, før man kan tænke på en sejr.

Hold med store flade ryttere vil dog næppe blive skuffede, da der er syv flade etaper på Vuelta 2023-ruten. Rytterne skal forhandle en individuel tidskørsel og en holdtidskørsel. Vuelta 2023-etaperne er i øvrigt en tilbagevenden til det sædvanlige format, da arrangørerne valgte flere bjergrige og bakkede etaper inden for de to åbningsuger for 2015-udgaven.

Disse stadier finder normalt sted hen imod den sidste del af løbet og er en nøglefaktor i Vuelta 2023 væddemål online strategier. Det er stadig uvist, om en tilbagevenden til formatet, hvor der er flere flade etaper i de indledende dage af turneringen, vil have en dybtgående effekt på Vuelta 2023-odds.

Favoritterne i Vuelta a España 2023

For Vuelta 2023, bliver det tydeligt, at ryttere, der klarer sig godt på flyvninger og bakkede etaper, har en fantastisk mulighed for at vinde titlen.

Nedenfor er en oversigt over de 5 bedste favoritter til at vinde løbet.

Primoz Roglic

Primož Roglic er den mest fuldstændigt klassificerede rytter, der konkurrerer ved dette års Vuelta a España. Sloveneren rejser selvfølgelig store spørgsmål efter Tour de France-ulykken, og hvis han ikke når til tops, kan han nemt tabe løbet. Han pådrog sig alvorlige skader med franskmændene, hvorfor Roglic har spørgsmål frem til løbets start.

Men Primož Roglic har vundet Vueltaen i de sidste tre år, og en ny triumf vil se ham slutte sig til Roberto Heras som løbets mest produktive kører. Når han er på startlinjen, er han den største favorit til løbet, da ingen kan matche hans erfaring eller færdigheder i bjergene og singlerne.

Remco Evenepul

Remco Evenepul er en stor joker. Siden sit gennembrud er han blevet hyldet som en fremtidig Grand Tour-vinder, samtidig med at han stædigt blev udtalt, at han aldrig ville vinde Grand Tour. Han klatrer heller ikke godt nok, siger kritikere.

Mange var også tilbøjelige til at acceptere dette argument i starten af ​​sæsonen. Remco var en puncher med en kæmpe motor, men ikke en bakkeklatrer.

Men sandheden er snarere, at Remko Evenepul kun er 22 år og indtil videre har bevist, at han kan vinde i alle mulige løb. Det gælder selvfølgelig også Grand Tour. Han skal måske bevise sig selv i bjergene, men den måde han har skøjtet på indtil nu, tror jeg ikke, det er umuligt. Samtidig så han noget slankere og mere fit ud end normalt ved San Sebastian Classic, som han også vandt.Det kunne være en fisk eller en fugl til Remco ved Vueltaen.

Jai Hindley

Jai Hindley er en sjov fisk. Han vandt næsten Giro d’Italia i et Corona-kaotisk 2020, og i lang tid troede mange af os, at det “bare” var en speciel, speciel udgave af Giroen. Men pludselig dominerede han Giroen igen i år med en sejr, og det får folk til at overvurdere Aussie Hindley.

Ved Giro d’Italia viste han leverede en klatrepræstation, der klart gør ham til en af ​​de store favoritter, der har et lovende talent som ung rytter. Hvis han finder niveauet på Giroen, vil han være favorit til Vueltaen.

Richard Carapaz

Den ecuadorianske rytter hører fortiden til hos INEOS efter denne sæson, og det betyder nogle gange, at du ikke er så skarp på Vueltaen, som du plejer. Han rangerer dog blandt topkørerne i klassementet, hvis han er motiveret og i topform.

Holdet har dog også det spanske talent Carlos Rodriguez, som udvikler sig godt år efter år. I et hold, der regelmæssigt laver store breaks, ville det ikke være usædvanligt at se Rodriguez komme på podiet, hvis Carapaz er lidt under par.

Som udgangspunkt er Carapaz dog den stærkeste INEOS-rytter, og i løbet af hans embedsperiode som INEOS-rytter er han endt på podiet i alle tre Grand Tours.

Joao Almeida

Joao Almeida jagter opsvinget ved Vuelta a España. Portugiserne måtte trække sig fra Giro d’Italia på grund af Corona. Ellers kørte han til et godt resultat. Igen og igen tacklede Almeida stigningerne, spiste derefter langsomt tilbage og lukkede hullet til sine konkurrenter.

Det er en kørestil, der kan afskrække mere aggressive bilister og også en kørestil, der viser mere modenhed hos Almeida. Det er usandsynligt, at det eksploderer. Hvis han er i topform og præsterer godt på en enkelt startercykel, kan det være en opskrift på racesejr. Han jagter sit første Grand Tour podium.

De stærkeste hold i Vuelta a España 2023?

 • Jumbo-Visma (NED)
 • UAE Team Emirates (UAE)
 • Soudal Quick-Step (BEL)
 • Ineos Grenadiers (GBR)
 • Groupama – FDJ (FRA)

Sidste sæson fik Jake Stewart grand tour-debut med gode ben og selvtillid. Han er den unge Groupama-FDJ, i år står holdet blandt verdens bedste UCI WorldTour-hold.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
53 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.9 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR