...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Premier League topscorer

Manchester City-stjernen Erling Haaland satte ny Premier League-rekord i en enkelt sæson med sit 35. mål mod West Ham den 3. maj 2023. Og han har endnu fire kampe tilbage i sæsonen for at fylde det nye mærke.

Den tidligere rekord blev holdt af Andy Cole og Alan Shearer, som begge scorede 34 mål i separate sæsoner, men hver gjorde det i løbet af en 42-kamps kampagne. Premier League-sæsonen 2023/24 løber på 38 kampe.

MC-angriberen har en 9-måls føring over Harry Kane (26 mål), som vandt den gyldne støvle ved tre tidligere lejligheder. Ivan Toney har ramt de 20 mål, mens sidste sæsons fællestopscorer Mohamed Salah langsomt er steget op på en fjerdeplads.

I mellemtiden kommer Newcastle-angriberne Callum Wilson (15 mål) og Aleksandar Isak (10 mål) op i tabellen, hvor førstnævnte scorede en kamp mod Southampton. Arsenal har fire spillere i Top 15.

Top Bookmakere med Odds på Premier league topscorer

1
92%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 18800 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x40
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus Code: No Expiration Date
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
91%
TOTAL SCORE
Tilgængeligt til spillere fra DK
100% op til 5000 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x40
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
97%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
96%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
91%
TOTAL SCORE

122% bonus

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
94%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
92%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
88%
TOTAL SCORE

Op til 1 BTC + 100 FS

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

11
87%
TOTAL SCORE

220% op til 2200 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Premier League Odds hos Bedste Bookmakere

Sidste opdatering: 28.11.2023, 11:36 PM

Not found.

Premier League 2023/24 topscorerlisten

RankSpillerKlubMål (PKs)AssistsKampe
1.Bryan MbuemoBrentford3 (2)02
 Solly March Brighton3 (0)02
2.Alexander IsakNewcastle2 (0)02
 Erling HaalandMan City2 (0)02
 Taiwo AwoniyiNott’m Forest2 (0)02
 Luiz DiazLiverpool2 (0)02
Yoane WissaBrentford2 (0)02

Det skal du huske med hensyn til odds på Premier League topscorer

Erling Haaland og Darwin Nunez, friske fra skift til henholdsvis Manchester City og Liverpool, er blandt dem, der har tilføjet deres særlige færdigheder til en samling af verdensklasse-angribere, der allerede omfatter personer som Tottenham-angriberen Harry Kane og Anfield-talismanen Mohamed Salah.

Premier League Topscorere

Seasson:

Not found.

Erling Haaland – Premier League topscorer

Manchester City | 36 mål

Et skifte til England for Erling Haaland føltes altid som et spørgsmål om tid, og Manchester City vandt netop det transferlotteri i 2022. Den produktive nordmand kunne blive sæsonens gode køb på 51 millioner pund, og hans track record tyder på, at han vil har rivaliserende forsvarere, der løber bange.

Erling Haaland var favorit til at vinde den gyldne støvle for 2022/23, før han overhovedet sparkede en bold, og efter sin start på livet i Premier League er det ikke svært at se hvorfor. Haaland vandt i virkeligheden Premier Legue Golden Boot den sidste 2022-2023 sæson. Nordmanden kom til Manchester City fra Borussia Dortmund med en fænomenal målscorerekord, hvor han scorede 83 mål i 87 kampe på tværs af alle turneringer og 59 mål i 65 kampe i Bundesligaen.

Haaland havde også set VM hjemmefra, efter at Norge ikke formåede at kvalificere sig, så han var frisk, da han vendte tilbage til Premier League-aktionen, og han har allerede taget sit tal op på 35 mål for kampagnen, hvilket slog rekorden for flest mål i en Premier League. Hans resultat er endda bedre end resultatet af Christiano Ronaldo, der scorede 31 mål for Manchester United i sæsonen 2007-2008.

Skulle Haaland fortsætte med at vinde den gyldne støvle som forventet, vil han blive Man Citys tredje vinder nogensinde efter Carlos Tevez og Sergio Aguero.

Harry Kane

Tottenham | 26 mål

En mand, der allerede har tre gyldne støvler på sit navn, Tottenhams frontmand Harry Kane kender bestemt sin vej til bagsiden af nettet. Den engelske anfører har et VM at tænke på i denne sæson, men han vil ikke tillade, at noget distraherer ham fra jagten på flere mål på klubniveau. Harry Kane (England) har været den stolte nummer et topscorer 4 gange, i England og World Cup. I øjeblikket er han på plads 2 på topscorerlisten i Premier League.

Mohamed Salah

Liverpool | 19 mål

Liverpool-superstjernen Mohamed Salah sikrede sig selv en tredje guldstøvle i sidste sæson – en anden, der er blevet delt med andre – og mere af det samme forventes af ham i denne periode. Med en ny kontrakt under bælte ser den egyptiske angriber ud til at forblive kongen af Anfield.

Marcus Rashford

Manchester United | 16 mål

Marcus Rashford udholdt en skuffende sæson i 2021-22, med kun fem mål registreret i alle turneringer, og han søger at genfinde en gnist. Regelmæssige udflugter som central angriber for Manchester United burde hjælpe på den sag.

Gabriel Martinelli

Arsenal | 15 mål

Gabriel Martinelli har tålmodigt ventet på en mulighed for at bevise sit værd i Arsenal, efter han bragede ind på scenen tilbage i 2019-20. Den brasilianske landsholdsspiller kan prale af hurtige fødder og et skarpt øje for mål, der burde stå ham til gode nu, hvor den almindelige spilletid nydes.

Darwin Núñez

Liverpool | 9 mål

Liverpools store penge signing har ikke ramt jorden, men har virket truende, hver gang han er på banen. Han er i øjeblikket på tre mål for sæsonen og kommer op i fart. Uruguayaneren noterede den hurtigste topfart i Premier League i denne sæson, 36,5 km/t mod Fulham.

Son Heung-min

Tottenham | 10 mål

Sydkorea-stjernen Son Heung-Min nød en fantastisk 2021-22-kampagne, hvor han scorede 23 mål for at dele Golden Boot-prisen med Liverpool-modparten Mohamed Salah.

Gabriel Jesus

Arsenal | 10 mål

Gabriel Jesus samlede fire Premier League-titler over fem og et halvt år i Manchester City, hvor Arsenal fik sig en bevist vinder. Den brasilianske landsholdsspiller forventes at blomstre, når han regelmæssigt får lov til at udfylde en favorit nr. 9-rolle.

Raheem Sterling

Chelsea | 4 mål

Raheem Sterling lavede et modigt karriereopkald, da han forlod Premier League-mestrene Manchester City til Chelsea. Den engelske landsholdsspiller vil have en ledende rolle at spille for Blues og vil gerne vise, at det fortsat er en 20-måls frontmand.

Premier League Golden Boot

Premier League Golden Boot tildeles den topscorer, der scorer flest mål i ligaen. Hvem er topscorer i Premier League i 2023-2024? Erling Haaland, spilleren fra Manchester City, som har haft en eksplosiv start på sin engelske karriere, er manden, der har vundet Premier League Golden Boot i 2023.

Andre spillere, du måske forventer at være med i opløbet, omfatter Mohamed Salah og Son Heung-min, som delte Premier League Golden Boot-prisen sidste år, samt Harry Kane, Aleksandar Mitrovic og Ivan Toney, som alle har haft fremragende start på deres karriere. Thierry Henry, en legende fra Arsenal, har vundet Golden Boot-prisen en rekord fire gange, mere end Mohamed Salah, Harry Kane og Alan Shearer tilsammen (3 gange).

Hvad Premier League Topscorer vil vinde gylden støvle?

Erling Haaland, Manchester City, er storfavorit til at vinde Guldstøvlen. Han er den førende spiller i European Golden Shoe 2023 lige nu, der scorede 36 mål og har 72 point.

Erling Haaland satte en Premier League-rekord for flest mål i en sæson, da han scorede sit 35. mål i kampagnen mod West Ham i den første uge af maj 2023 og er uoverkommelige 1/1000 for at vinde den gyldne støvle.

Nordmanden viste sin uselviske side i weekenden, da han lod Ilkay Gundogan tage et straffespark i Manchester Citys 2-1-sejr over Leeds United, men han har stadig fire kampe tilbage at tilføje til sit hold, da hans hold fortsat er låst i en intens titelkamp med Arsenal.

Harry Kane er ni mål efter den 22-årige og har en imponerende individuel kampagne på trods af Tottenhams kampe.

Den engelske anfører er nu nummer to på Premier League topscorer listen gennem alle tider, kun 52 fra at overhale Alan Shearers rekord på 260 mål, men er 200/1 til at vinde en rekordækvivalent fjerde Golden Boot takket være Haalands fortsatte fortræffeligheder.

Kanes tilbagevenden på 26 ligamål er hans bedste i de seneste fem sæsoner og ville have været nok til at vinde Guldstøvlen i et hvilket som helst af de sidste fire år, men hans indsats er blevet overskygget af det norske kraftcenter, der har taget divisionen med storm under sin første sæson i England.

FAQ

Hvem er Premier Leagues guldstøvlevinder 2022-2023?

Erling Haaland, 2023-vinderen, har rekorden for flest mål i en Premier League-sæson.

Hvem vil vinde Ptremier League Golden Boot i sæsoтen 2023-2024?

Erling Haaland fra manchester City klub er den største favorit til at vinde denne titel i sæsonen 2023-2024. Alligevel har væddemålsmarkedet kun én anden spiller, der er kortere end 10-til-1 til at vinde det - Mohamed Salah.

Hvem er bedre Haaland eller Harry Kane?

Disse fodboldspillere er to eliteangribere i toppen af deres spil. Haaland scorede 36 mål i 35 kampe i Premier League - det er lidt over et mål i en kamp. Kane klarede 30 i 38 - naturligvis en lavere hitrate. Når man ser på deres spillede minutter, scorede Haaland et mål i ligaen omkring hvert 77. minut, mens Kane scorede hvert 113. minut. Haaland ser ud til at vinde her.
Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
53 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.9 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR