...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Tour de France odds

Almindeligvis omtalt som La Grand Boucle, Tour de France er verdens mest berømte professionelle cykelløb, og også denne Grand Tour er den mest populære begivenhed af sin art at satse bets på. Arrangementet afholdes årligt i løbet af 21 etaper, som foregår over 24 dage.

Første Tour de France tog sted i 1903. Nu er det den største af cykelsportens tre Grand Tours, sammen med Giro d’Italia og Vuelta a España.

Løbet slutter normalt på Champs-Elysées i Paris efter 21 etaper og 23 dage efter Grand Départ, hvor rytterne sætter afsted – hvis placering skifter hvert år. Hvad der dog ikke ændrer sig, er mængden af spænding, som denne enorme begivenhed genererer.

Læs videre for at opdage de seneste Tour de France odds, samt vores eksperttips og forudsigelser! Hvilken cykelrytter vil tage den gule trøje, hvem sammenlagt vil føre løbet? Hvem vil vinde Tour de France 2023? Det ser ud, at Tour de France 2023 skal være en pæn sæson.

1
99%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 500€
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x30
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
97%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
96%
TOTAL SCORE
100% op til 100 EUR
Min indskud:
Væddemål:
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
94%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
92%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
92%
TOTAL SCORE

100% op til 18800 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
91%
TOTAL SCORE

100% op til 5000 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
91%
TOTAL SCORE

122% bonus

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

11
88%
TOTAL SCORE

Op til 1 BTC + 100 FS

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Tour de France odds 2023: Favoritterne, etapene og meget mere!

Tour de France 2023 er planlagt til at begynde den 1. juli 2023 med i alt enogtyve etaper, den starter i Bilbao i den spanske del af Baskerlandet. Løbets sidste etape har på søndag den 23. juli traditionel afslutning på Avenue des Champs-Élysées i centrum af Paris.

tour de france odds uden rofus

Dette vil være den 110. udgave af Tour de France, den starter i Bilbao, hvor anden etape også afholdes udelukkende i Spanien, og tredje etape starter i Spanien og slutter i Frankrig.

Der er adskillige markeder til rådighed under TdF, hvoraf de fleste går til individuelle ryttere med ‘Yellow Jersey’ som det vigtigste, da dette er den samlede vinder af turen.

Tour de France 2023 Favoritter

Sæsonen 2023 er nu godt i gang, hvilket giver os et godt kig på de stærkeste rytter og favoritterne til Tour de France 2023.

Da Paris-Nice og Tirreno-Adriatico begge sluttede, er dette den perfekte chance for at tjekke ind på, hvem der kommer varmt ind, og hvem der bobler under.

Her rangerer vi Tour de France-favoritterne i sæsonen 2023 efter deres form for tidlig sæson, og ser på, hvordan fortællingen skifter, efterhånden som vi rykker tættere på starten i Bilbao den 1. juli.

 • Jonas Vingegaard (Jonas Vingegaard er danske bookmakernes favorit til at vinde Touren i 2023)
 • Tadej Pogačar
 • David Gaudu
 • Enric Mas
 • Simon Yates

Jonas Vingegaard

Hold: Jumbo-Visma

Alder: 25

Touroplevelse: Vinder i 2022, andenplads i 2021

2023 resultater: 1. med 3 etapesejre ved O Gran Camiño, 3. i Paris-Nice

Det billede, vi har af Tour de France-mesteren i denne sæson, er bøjet hoved, sænkede skuldre og slæber sig selv til mål i vraget bag Pogačar. Set i sammenhæng med Tour de France-duellen ser det ikke godt ud for danskeren.

Zoom dog ud, og du vil se, at Vingegaard startede sin sæson med at vinde alle tre etaper på O Gran Camiño. Selv i Paris-Nice var han stadig bedre end folk som Simon Yates og Romain Bardet. Dette er ingen katastrofe, men der er legitime spørgsmålstegn, som vil blive undersøgt i løbet af de kommende uger.

Det var sigende, at Vingegaard så gentagne gange pegede på, hvor langt væk Tour de France er. På en måde var han spot on. Denne gang sidste år kæmpede han for at leve med en hæsblæsende Pogačar i Tirreno-Adriatico, og se hvordan bordet vendte i juli.

Pogačar, husk, har også mål i forårsklassikerne, og mens hans ‘race-like-a-galman-everywhere’-tilgang uden tvivl gør ham til en mere spændende pakke, kan Vingegaards laserfokus på Tour de France alligevel vise sig at være den mere fornuftig strategi kommer juli.

Og alligevel er der en følelse af, at Vingegaard prøvede at overbevise sig selv, lige så meget som alle andre. Vi har allerede nævnt den psykologiske duel, og på en måde gav Vingegaard sin fordel direkte tilbage til Pogačar på den første seriøse dag i Paris-Nice.

Den måde, hvorpå han dristigt åbnede angrebet for kun at ende med at knække, var ikke langt fra en vending i mikrokosmos af sidste års Tour. Sårene på stolthed og selvtillid skal ikke undervurderes, og hvad der kun vil øge dramaet, skulle betyde, at årets Tour køres lige så meget i hovedet som i benene. Vingegaard spås at konkurrere meget tæt med Tadej Pogacar, som af mange eksperter og bookmakere er vurderet som verdens bedste cykelrytter.

Tadej Pogačar

Hold: UAE Team Emirates

Alder: 24

Touroplevelse: Vinder i 2020 og 2021, andenplads i 2022

2023 resultater: 1. plads i Jaén Paraíso Interior, 1. plads med 3 etapesejre ved Ruta del Sol, 1. plads med tre etapesejre i Paris-Nice.

Den to-dobbelte Tour de France-mester er ude efter revanche efter at være blevet ydmyget af Jonas Vingegaard i juli sidste år, og han er sat ud, som om han har en pointe at bevise.

Sejr ved debut i Jaén Paraíso Interior blev efterfulgt af tre etapesejre plus den samlede titel i både Ruta del Sol og Paris-Nice. Det er ni sejre indtil videre – et tal de fleste sprintere ville være tilfredse med ved sæsonafslutningen. Pogačar har gjort det på kun 13 dages løb.

Superlativer er hurtigt ved at løbe ud for sloveneren, der simpelthen er i en liga for sig i øjeblikket. Han kunne have vundet to Paris-Nice-etaper i sprint på bjergtop, men den måde, han klinisk kørte fri af alle på Col d’Eze på den sidste dag, var bemærkelsesværdig. Man kunne se det i deres ansigter; at prøve at følge kom ikke engang ind i det.

I Frankrig føjede Tadej Pogačar en prestigefyldt titel til sin hurtigt voksende palmarès, men den måske vigtigste pris var selvtillid.

Trods alt, på trods af hans stormende afslutning på 2022 og endnu stærkere start på 2023, vil mindet om hans Tour de France-nederlag have været svært at forvise.

Så at få det overstået af Vingegaard i Paris-Nice var et markant slag i den psykologiske krigsførelse.

At udspille ham på den første afslutning op ad bakke – at markere ham, så fange ham på vagt og derefter få ham til at knække – vil have føltes som forløsning efter Col du Granon i juli sidste år, mens resten af løbet blot understregede hans fysiske overlegenhed.

Der er stadig lang vej til juli – et punkt Vingegaard havde svært ved at gøre under Paris-Nice – men Pogačar er lige nu et stykke over.

David Gaudu

Hold: Groupama-FDJ

Alder: 26

Touroplevelse: Fire optrædener, fjerde samlet i 2022

2023 resultater: 7. plads i Tour du Var, 2. plads ved Ardèche Classic, 4. plads ved Drôme Classic, 2. plads i Paris-Nice

Franskmanden sluttede på fjerdepladsen ved sidste års Tour de France, og som 26-årig mener han, at det er tid til at tage det sidste skridt op i sin bedste alder. Han har bestemt startet sæsonen på den måde og er kommet ud af Paris-Nice som den bedste af resten.

David Gaudus angreb på 4. etape var et mesterskab i timing og løbslæsning, mens de efterfølgende bjerge bekræftede ham som løbets stærkeste bag Pogacar.

Fjerdepladsen i holdtidskørslen vil også have givet stor selvtillid; selvom der ikke er nogen TTT i Touren, ser FDJ bedre ud end nogensinde som et kollektiv i år.

På den note var der endda et godt samarbejde mellem Gaudu og Arnaud Démare ved en mellemspurt, efter deres udfald hen over vinteren.

Ugen kunne ikke være gået meget bedre, og det er det samme for Gaudus sæson som helhed. Det eneste der mangler er en sejr, men han sporer meget godt på dette tidspunkt.

Enric Mas

Hold: Movistar

Alder: 27

Touroplevelse: Fire optrædener, 5. i 2020, 6. i 2021

2023 resultater: 5. i Ruta del Sol, 6. i Tirreno-Adriatico

Spanieren havde et rædselsfuldt Tour de France sidste år, men kom tilbage til at slutte på andenpladsen ved Vuelta a España og nummer to ved Il Lombardia, efter henholdsvis Remco Evenepoel og Tadej Pogačar.

Som sådan er Enric Mas en af de stærkeste kandidater til den sidste podieplads, hvis vi abonnerer på den populære forestilling om 2023-touren som et tohesteløb mellem Pogačar og Vingegaard.

I den henseende er den 28-årige startet langsommere end Gaudu, men kører solidt nok – en andenplads efter Pogačar på to etaper af Ruta del Sol og den sjette samlet i Tirreno-Adriatico.

Sidstnævnte var en ret slagkraftig udgave, mens der var formildende omstændigheder ved førstnævnte, hvor Mas tabte et minut til sine rivaler på grund af en punktering på åbningsscenen. Uden det ville han sandsynligvis have afsluttet ugen som nummer to.

Efter en rystende start på Movistar stiger Mas – der er blevet nummer to i de seneste to udgaver af Vueltaen samt 5. og 6. ved Touren i 2020 og 2021 – op i status på det spanske hold, ikke mindst siden Alejandro Valverdes afgang.

Simon Yates

Hold: Jayco-AlUla

Alder: 30

Touroplevelse: Fem optrædener, 7. i 2017

2023 resultater: 2. plads ved Tour Down Under, 47. plads ved Cadel Evans Race, 4. plads i Paris-Nice

Simon Yates er ikke helt den samme rytter, som vi er vant til at se på denne tid af året, men det er alt sammen en del af planen. Heller ikke hans resultater er noget at bekymre sig om på de bedste tidspunkter.

Briten har vundet fire etaper og to gange endt på andenpladsen i Paris-Nice i de seneste par år, men var mere afdæmpet denne gang og gik mod en stadig respektabel fjerdeplads.

Det skyldes i høj grad, at han har struktureret denne sæson anderledes, og endelig har givet slip på sin Giro d’Italia-besættelse for at skifte fokus til Tour de France. Han åbnede endda tidligt i Australien ved Tour Down Under, og vandt næsten den.

“Det er meget anderledes. Normalt ville jeg komme ind i Paris-Nice med godt humør, men her er jeg stadig ved at bygge,” sagde Yates efter Race to the Sun. “Men jeg er ret tilfreds med, hvor jeg er. Jeg kom derfra med det, jeg egentlig forventede.”

Efter gentagne gange at have forsøgt at knække Giroen efter hans dramatiske næsten-miss i 2018, vender Yates tilbage til Tour de France i år, og selvom han måske har været nødt til at bytte noget af sin stilfulde stil, ser det ud til, at han gør fremskridt pragmatisk på dette punkt.

Hvad består Tour de France af?

De 21 etaper, der er over i alt 3.404 km, består af følgende etaper:

 • 8 bjergetaper
 • 6 flade stadier
 • 6 Medium-Mountain etaper
 • 1 individuelle tidsprøvefaser
 • 2 hviledage

Populære Tour de France betting markeder

Som du måske allerede ved, er der mange typer af cykelvæddemål på top betting sider designet til at passe til enhver type spillere.

Et par eksempler kunne være at satse på de direkte vindere af løbet, forudsige vinderen af en bestemt etape eller endda forudsige nationaliteten for den direkte vinder. Vi har listet et par af de mest populære væddemål til Tour de France nedenfor.

Direkte vinder

Det er her, du kan placere et væddemål på, hvem du tror bliver den direkte vinder af Tour de France. For at dit væddemål skal returnere, skal du blot have dit valg for at krydse målstregen før alle andre og vinde løbet.

Direkte vinder nationalitet

Dette er et simpelt væddemål, hvor du skal forudsige nationaliteten af løbets vinder, dvs. colombianer, britisk, spansk eller måske en lokal franskmand.

Du behøver ikke angive den vindende rytter med dette væddemål – kun deres nationalitet, så hvis der er mange ryttere fra én nation, så kan enhver af dem vinde dig dette væddemål.

Point vinder

Dette er et væddemål på, hvem der vinder Green- eller Point-trøjen, som tildeles den rytter, der samler flest point i etapefinisher og mellemspurter. Alt du skal gøre her er at forudsige, hvem modtageren af denne præmie vil være, for at væddemålet kan udbetales.

Etapevinder

Der er 21 etaper i Tour de France, og selvom hver etape er forskellig, er der 21 muligheder for at bakke op om en etapevinder, hvad enten det er en sprinter eller en klatrer. Med dette væddemål skal du vælge vinderen af en nomineret etape, ikke det samlede løb.

Top tre

Lidt magen til et hver-vejs-væddemål i andre sportsgrene, er dette en god mulighed, hvis du foretrækker at satse på, at en cyklist placerer sig i toppen i stedet for at vinde direkte. Dit væddemål vil vinde, hvis dit valg slutter blandt de tre bedste deltagere i slutningen af løbet.

Top ti

Dette er den samme type golfspil som ovenfor, men udvidet til de ti bedste spillere. Så som før vil din indsats være en vinder, så længe den nominerede rytter er blandt de ti bedste placeringer.

Hoved til hoved

Indbyrdes væddemål (eller matchede væddemål) på Tour de France stiller to cyklister mod hinanden for at se, hvem der slutter bedre i løbet eller etapen. Det er ligegyldigt, hvor dit valg slutter i det samlede kapløb for dette marked – den afgørende faktor her er, at de overgår den, som din indsats har matchet dem mod.

Tour de France trøjerne

 • Den gule trøje = Den rytter, der fører det samlede klassement (førertrøjen)
 • Den prikkede bjergtrøje = Den rytter, der fører bjergkonkurrencen (bjergtrøjen)
 • Den grønne trøje = Den rytter, der fører pointkonkurrencen (sprintertrøjen)
 • Den hvide trøje = Den rytter, der fører ungdomskonkurrencen (ungdomstrøjen)
Tour de France odds

Lignende begivenheder til Tour de France

En af de tre store europæiske turnéer er Vuelta a España, der indtager et betagende spansk landskab over sine 21 etaper.

Giro d’Italia: Dette løb afholdes primært i Italien og er et af cykelsportens tre Grand Tours.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
53 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.9 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR