...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Vilkår og Betingelser

Velkommen til vores hjemmeside. Hvis du fortsætter med at gennemse og bruge denne hjemmeside, accepterer du at overholde og være bundet af følgende vilkår og betingelser for brug, som sammen med vores privatlivspolitik regulerer TopRatedCasinos.co.uks forhold til dig i forhold til denne hjemmeside. Hvis du er uenig i nogen del af disse vilkår og betingelser, skal du ikke bruge vores hjemmeside.

Udtrykket ‘betting-sider.net’ eller ‘os’ eller ‘vi’ refererer til ejeren af ​​webstedet. Udtrykket “dig” refererer til brugeren eller besøgende af ​​vores hjemmeside.

Brugen af ​​denne hjemmeside er underlagt følgende brugsbetingelser:

  • Indholdet af siderne på denne hjemmeside er kun til din generelle information og brug. Det kan ændres uden varsel.
  • Denne hjemmeside bruger cookies til at overvåge browserpræferencer. Hvis du tillader brug af cookies, vil det være i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.
  • Hverken vi eller nogen tredjeparter giver nogen garanti eller garanti med hensyn til nøjagtigheden, aktualitet, ydeevne, fuldstændighed eller egnethed af de oplysninger og materialer, der findes eller tilbydes på denne hjemmeside til et bestemt formål.
  • Du anerkender, at sådanne oplysninger og materialer kan indeholde unøjagtigheder eller fejl, og vi fraskriver os udtrykkeligt ansvar for sådanne unøjagtigheder eller fejl i det videst tilladte omfang af loven.
  • Din brug af enhver information eller materiale på denne hjemmeside er helt på egen risiko, som vi ikke er ansvarlige for. Det er dit eget ansvar at sikre, at alle produkter, tjenester eller informationer, der er tilgængelige via denne hjemmeside, opfylder dine specifikke krav.
  • Denne hjemmeside indeholder materiale, som er ejet af eller licenseret til os. Dette materiale inkluderer, men er ikke begrænset til, design, layout, udseende, udseende og grafik. Gengivelse er forbudt på anden måde end i overensstemmelse med copyright-meddelelsen, som er en del af disse vilkår og betingelser.
  • Alle varemærker gengivet på denne hjemmeside, som ikke er ejet af eller licenseret til operatøren, anerkendes på hjemmesiden.
  • Uautoriseret brug af denne hjemmeside kan give anledning til et erstatningskrav og/eller være en strafbar handling.
  • Fra tid til anden kan denne hjemmeside også indeholde links til andre hjemmesider. Disse links er til rådighed for din bekvemmelighed for at give yderligere oplysninger. De betyder ikke, at vi støtter webstedet/webstederne. Vi har intet ansvar for indholdet af de(n) linkede hjemmeside(r).

Gennemgå venligst disse vilkår omhyggeligt, før du bruger tjenesterne, da de påvirker dine rettigheder. Ved at bruge nogen af tjenesterne accepterer du disse vilkår og accepterer at være juridisk bundet af dem.

Se venligst vores privatlivspolitik for oplysninger om vores privatlivspraksis.

Ændringer

Vi kan ændre disse vilkår i fremtiden, så vi opfordrer dig til med jævne mellemrum at gennemgå de vilkår for brug, der gælder for hver tjeneste, du bruger. Den seneste version af de gældende vilkår for brug (sammen med dens ikrafttrædelsesdato) vil blive linket fra hver af tjenesterne. Hvis du ikke accepterer ændringer i disse vilkår, er dit eneste retsmiddel ikke at bruge tjenesterne. Hvis du fortsætter med at bruge tjenesterne, efter at vi har ændret disse vilkår, accepterer du alle ændringer.

Yderligere vilkår

Yderligere vilkår kan gælde for din brug af visse tjenester. Vi vil give dig disse vilkår eller offentliggøre dem på de tjenester, som de gælder for, og de er indarbejdet ved henvisning i disse vilkår. Hvis der er en konflikt mellem disse vilkår og eventuelle yderligere vilkår, der gælder for en bestemt tjeneste, er det de yderligere vilkår, der bestemmer.

Sweepstakes, konkurrencer og kampagner på Tjenesterne kan også have yderligere regler og berettigelseskrav, såsom visse alders- eller geografiske begrænsninger. Du er ansvarlig for at overholde disse regler og krav.

Tvister

Hvis du har en tvist med eller et krav mod os eller nogen af vores tilknyttede selskaber, eller hvis vi har en tvist med eller et krav mod dig, i begge tilfælde som følge af eller relateret til tjenesterne eller disse vilkår (et “påstand”), og kravet løses ikke ved at ringe til vores kundeserviceafdeling, du og vi er enige om at forsøge at løse et sådant krav først gennem uformel forhandling.

Registrering og adgangskontrol

Hvis vi anmoder om registreringsoplysninger fra dig for at oprette en brugerkonto, skal du give os nøjagtige og fuldstændige oplysninger og skal opdatere oplysningerne, når de ændres. Du må ikke få adgang til nogen aldersbegrænsede tjenester, medmindre du er over den påkrævede alder.

Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af din brugerkontos loginnavne og adgangskoder og må ikke tillade brug af din konto af andre end medlemmer af din husstand. Du accepterer ansvaret for alle aktiviteter, gebyrer og skader, der opstår under din konto, inklusive brug af din konto af andre medlemmer af din husstand og uautoriseret brug af din konto. Hvis du har grund til at tro, at nogen bruger din konto uden din tilladelse, skal du kontakte os med det samme. Vi er ikke ansvarlige for tab eller skader som følge af uautoriseret brug.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
4.7 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR