...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu
Champions League odds

Champions League odds

Champions League er den største og den mest prestigefyldte sejer der findes i Europa. En sejer i Bundesligaen eller Premier League er super flot, men Champions League er og bliver toppen af poppen.

Europa venter i spænding og alle holder vejret. Ti favoritter er udvalgt. Læs om Favoritterne og alt andet der er værd at vide om Champions League 2022-23 på vores betting side.

Bedste betting sider

1
99%
TOTAL SCORE
Danske spillere får adgang til
100% op til 500€
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x30
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
2
97%
TOTAL SCORE
Accepterer spillere fra Danmark
100% op til 100 EUR
Min indskud:
20 EUR
Væddemål:
x25
Licens:
MGA
MGA
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
3
96%
TOTAL SCORE
100% op til 100 EUR
Min indskud:
Væddemål:
Licens:
Curacao
Curacao
Bonus code: Not Required
18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder
4
94%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

5
92%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

6
92%
TOTAL SCORE

100% op til 18800 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

7
91%
TOTAL SCORE

100% op til 5000 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

8
91%
TOTAL SCORE

122% bonus

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

9
90%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

10
88%
TOTAL SCORE

100% op til 100 EUR

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

11
88%
TOTAL SCORE

Op til 1 BTC + 100 FS

18+, kun nye DK spillere,   Stopspillet.dk / V&B gælder

Champions League odds 2023-24

Sidste opdatering: 29.11.2023, 09:13 AM

Not found.

I denne sæson er spændingen allerede stor. Storhold som Manchester City, Liverpool, Real Madrid og mange andre er i fuld gang med dysten om det eftertragtede trofæ.

De indledende runder foregår henover efteråret, hvor nummer et og to fra hver gruppe gik videre til Knockout runderne. Ottendedelsfinalerne afgøre en stor del, kvartfinalerne snupper resten.

Grupperne i Champions League

Grupperne hvor de indledende runder bliver spillet i, er for længst både fordelt og gennemspillet. Hvilken gruppe et givent hold kommer i, kan have afgørende betydning for hele Champions League og det enkeltes vej eller afvej, frem mod de efterfølgende runder.

Store favoritter som fra starten har set overbevisende ud, kan havne i en uheldig gruppe og på en uheldig dag, fuldstændigt ryge ud. Omvendt kan det også forekomme at hold der ikke er spået favorit status, havner i en, for dem, optimal gruppe og rent faktisk går videre.

Derfor er der altid ekstra stor spænding omkring udtrækningen af grupperne. Alt kan ske, allerede på det tidspunkt.

Odds på hvem der lander i hvilken gruppe, sammen med hvilke andre klubber, er naturligvis overstået. Derfor er det alligevel en god ide at have grupperne og deres odds in mente, for det videre forløb. Gruppespillet er ovre, her får du overblikket fra det afsluttede gruppespil.

Der er ingen info om Champions League gruppe til sæsonen 2023-2024 endnu.

Gruppefaser:
Udtrækningsdato: 31. august 2023
Rundestart: 19. september 2023

Her er den sidste sæsons gruppe:

 • Gruppe A. AFC Ajax, Liverpool , Napoli, Rangers. I gruppe A var det Napoli og Liverpool der gik videre fra de indledende runder. Dermed var det allerede i efteråret slut for både Ajax og Rangers.
 • Gruppe B. FC Porto, Atletico Madrid, Bayer Leverkusen, Club Brugge. I gruppe B gik Club Brugge og FC Porto videre til de efterfølgende runder. Farvel til Atletico Madrid og Bayer Leverkusen. Overraskelsen var naturligvis at Atletico Madrid ikke formåede at komme ud af starthullerne.
 • Gruppe C. Bayern München, FC Barcelona, Inter, Viktoria Plzen. I gruppe C gik Bayern München og Inter videre. Begge hold ligger stadig blandt de ti favoritter til at vinde hele Champions League. I denne gruppe var det således FC Barcelona og Viktoria Plzen der ikke kom over stregen. Overraskelsen var igen et stort spansk hold, FC Barcelona som ellers på forhånd var spået at gå hele vejen. Forventningerne til Viktoria Plzen var også højere end dette. Bayern München der totalt dominere den hjemlige liga, er blandt de ti favoritter til at vinde hele denne turnering. Om vinderen rent faktisk bliver Bayern München må vi vente lidt endnu på at se. Der er ingen tvivl om at Bayern München vil gøre deres bedste. Bayern München har ikke for vane at skuffe.
 • Gruppe D. Eintracht Frankfurt, Tottenham, Sporting CP, Olympique Marseille. I gruppe D er det Tottenham og det tyske hold Frankfurt der får lov til at dyste videre om det eftertragtede trofæ. Farvel til Sporting CP og Olympique Marseille.
 • Gruppe E. AC Milan, Chelsea, Red Bull Salzburg, Dinamo Zagreb. Chelsea og AC Milan kom ud som vindere af gruppe E. Her var det ikke overraskende Red Bull Salzburg og Dinamo Zagreb der ikke kom videre end til de indledende runder.
 • Gruppe F. Real Madrid, RB Leipzig, Shakhtar Donetsk, Celtic. I gruppe F blev det Real Madrid og RB Leipzig der kom videre efter de indledende runder. At det i gruppe F var Shakhtar Donetsk og Celtic der røg ud, var ikke den store overraskelse.
 • Gruppe G. Manchester City, Sevilla, Borussia Dortmund, FC København. I denne spændende gruppe, som alle danskere fulgte med i var det Manchester City og Dortmund der gik videre. Danskerne måtte sige farvel til FC København, der gik ud sammen med Sevilla. Dortmund har ikke rigtigt efterfølgende levet op til deres lille sejer. Dortmund er ikke blandt de ti favoritter. Om Dortmund igen kommer med i blandt toppen er tvivlsomt. Dortmund har lang vej foran sig hvis de igen vil blande sig i toppen. Mange mesteskaber kan tænkes at komme og gå, før Dortmund igen når toppen.
 • Gruppe H. Paris Saint-Germain, Juventus, Benfica, Maccabi Haifa. Paris Saint-Germain, som egentligt bare bliver kaldt PSG gik videre sammen med Benfica, fra gruppe H. Juventus røg ud sammen med Maccabi Haifa.

De ti største favoritter til at vinde Champions League trofæet

De ti største favoritter i denne sæson i Champions League er Manchester City, Liverpool, Chelsea, Inter, Real Madrid, FC Barcelona, Bayern München, Tottenham, Juventus og PSG. De er alle gået videre fra efterårets prøvelser og er klar parat til start her i januar.

Alle har fra starten gode odds, alle kan vinde og alle kan tabe. Champions league odds er uforudsigelige og kan skifte fra dag til dag. På samme måde som man ofte ser det med Premier league odds.

Nogen har før vundet mange mesterskaber, andre har kun få under bæltet.

Manchester City

Sidste års vindere af Premiere League Manchester City, har stadig til gode at vinde det eftertragtede Champions League trofæ. Med massive investeringer og Pep Guardiola som maneger håber de at gå hele vejen til dette års finale, og for første gang løfte Champions League trofæet.

Med købet af Erling Haaland ser holdet ud til at være favoritter til dette års Champion League. Erling Haaland har indtil videre leveret varen og håbet er naturligvis at han bliver ved.

I finalen i 2021 tabte Manchester City til Chelsea med 1-0. Med denne sæsons kvalifikation til ottendedelsfinalerne ser det lovende ud for Pep Guardiola Manchester City.

Hold et skarpt øje på City og deres odds. Vinderen kendes ikke før dagen er omme. Selv om de har forstærket holdet er der ingen garantier.

Liverpool

Liverpool gav Manchester City kamp til stregen ved Premiere League. De seksdobbelte Champion League vindere Liverpool, har igen i år kvalificeret sig til ottendedelsfinalerne og knockout runderne.

Sidst Liverpool vandt Champions League var i 2019, hvor de slog Tottenham 2-0 og dermed vandt det eftertragtede trofæ.

Efter nederlaget til Real Madrid i finalen i 2022 håber Liverpool naturligvis på denne gang at gå hele vejen.

Trods Liverpools svingende form i den hjemlige liga, må de stadig betegnes som en af favoritterne til at gå hele vejen til finalen til dette års Champion League 2022 23.

Der er spændende odds på Liverpool og spænding i luften.

Chelsea

Chelsea har to gange før vundet Champions League. De dobbelte Champions League vindere Chelsea der senest vandt Champions League i 2021, med en 1-0 sejer over Manchester City, er igen en af dette års favoritter.

De to forrygende forsvarsspillere Rüdiger og danske Andreas Christensen er ikke længere at finde i folden hos Chelsea. Det er et stort tab, som vil kunne mærkes i lang tid.

Kalidou Koulibaly skal styrke defensiven. Raheem Sterling er hentet fra Manchester City hvor han gjorde det godt. Om Kalidou Koulibaly og Raheem Sterling er nok forandring til at vende bøtten for Chelsea kan kun tiden svare på.

Chelsea kaster sjove og spændende odds af sig, hold øje med dem.

Tottenham

I Tottenham Hotspur er der handlet klogt. Den seneste tid har de ikke rigtigt været inde i kampen om Champions League trofæet, men med træner Antonio Conte ved roret kan der hurtigt ske ting og sager. Antonio Conte har indtil videre ikke haft den helt store sicces, men håbet er lysegrønt.

Tottenham har købt storspillerne Lenglet, Perisic, Bissouma og Richalrison, hvilket kun har gjort Tottenham endnu stærkere i alle kæder. Det er lidt svært at få øje på vores danske Højberg og hans mulige placering på den centrale midtbanen.

Kane og Sun står stadig stærkt og stabilt i forsvaret, sammen med den nye spiller Richalrison. Tottenham ser solid og stærk ud, uanset hvor på banen man kigger hen.

Om Tottenham rent faktisk kan gå hele vejen og snuppe det eftertragtede Champions League trofæ, kan kun tiden vise.

Faktisk skal vi helt tilbage til 2008, for at finde et trofæ i Tottenhams besiddelse, hvor de sejrede i Carabao Cuppen. Spurs løb med sejren i UEFA Cuppen, helt tilbage i forrige årtusinde, i 1984. I 2019 nåede Tottenham dog helt frem til finalen i Champions League, hvor de tabte til landsmændene fra Liverpool.

Det her er ikke hverken Frankfurt, Porto, Brøndby, Milan, eller Bayern, det her er Tottenham, hold et skarpt øje med deres odds.

Inter

Inter har tumlet og bøvlet lidt i de seneste par år. AC Milan gjorde det af med Inter i sidste Sæson. I sæsonen før var det faktisk lykkedes for Inter at skubbe Juventus ned fra sejers skamlen. Før det havde Inter varet helt ude af Champions League i hele tre sæsoner.

I sidste sæson nåede Inter frem til knockoutrunden, ved at besejre de ellers meget stærke Liverpool, på selveste Anfield, hvilket må siges at være intet mindre end imponerende.

I sidste sæson fik Inter ny træner. Simone Inzaghi har ikke de store præstationer bag sig, men ser dog ud til at kunne levere hos Inter.

Helt fremme, har Inter placeret Lukaku og Correa hvilket indtil videre ser yderst fornuftigt ud. På midten står Mkhitaryan og samler op, hvilket også ser lovende ud. Onana gør sit ypperste for at holde målet rent.

De nye spiller betød farvel til gamle og også gode spillere, herunder Sensi, Vidal, Perisic og Ranocchia.

Vi skal helt tilbage til 2010 hvor José Mourinho sad på trænerbænken, for at finde et Champions League trofæ i Inters besiddelse. I 2010 var det en tiltrængt sejer, som ikke var set siden dengang Chapions League hed Europa Cup, i 1964 og i 1965.

I sidste sæson nåede Inter frem til ottendedelsfinalerne, hvor de måtte se sig slået af Bayern München.

De tabte, de vandt, de havde succes og lå til last, her er der virkeligt tale om interessante odds.

Juventus

Hos Juventus kan der spores en vis metaltræthed. Juventus har foretaget store ændringer på holdet, for om muligt at komme op i tempo og form igen. Di Maria, Pogba og Bremer gør det ud for de nye indkøb. I samme ombæring er spillere som Paulo Dybala, Giorgio Chiellini, Mathijs, Alvaro Morata,  de Ligt og Federico Bernardeschi ikke længere at finde i folden hos Juventus.

Trætheden ser dog ikke rigtigt ud til at være overvundet. Ni mesterskaber i træk, er blevet afløst af fjerdepladser og exit allerede i ottendedelsfinalerne.

Juventus træner Allegri er en bundstabil og yderst effektiv mand. han bruger sin energi på genopbygningen og ikke på fis og ballade.

Om Juventus i denne sæson overvinder trætheden og når langt, er det kun tiden der kan svare på.

Titlen er måske ikke inden for rækkevidde, måske tabte de deres succes, på unibet kan du tjekke deres odds og se om der er håb endnu.

PSG

Paris Saint-Germain bliver i daglig tale bare forkortet til PSG, havde i den grad sat næsen op efter trofæet i sidste sæson. PSG var rystet i sin grundvold. Den ultimative fodboldkamp, som mange stadig husker, stod i ottendedelsfinalerne, mellem PSG og Real Madrid. PSG sad på hele kampen og så næsten hele vejen igennem ud til at få has på Real Madrid, der i kampens sidste minutter ændrede hele billedet.

PSG har lavet sig en god front med Messi og Neymar. Både Messi og Neymar levere varen til skræk og rædsel for alle andre.

Di Maria har forladt PSG til fordel for Juventus. Vitinha og Ekitike er de nye spillere på holdet. Derudover er der ikke sket de store ændringer.

Igen er det kun tiden der kan afsløre hvor langt PSG når i denne sæson.

Unibet og andre sider giver dig overblik over odds på Milan, Bayern, City og sågar Frankfurt. PSG er ingen undtagelse.

Bayern München

Det stolte tyske hold Bayern München måtte sige farvel til den polske topscorer Lewandowski som Barcelona nu kan nyde godt af.

Til gengæld er holdet forøget med Sadio Mané, Mathijs de Ligt, Gravenberch og Mazraoui. Om de fire mænd kan overbevise nogen om at Lewandowski kan undværes, må tiden vise.

Bayern München vandt vanen tro den hjemlige Bundesliga. Champions League er noget helt andet og derfor noget Bayern München rigtigt gerne vil gøre en god figur i.

I 2020 lykkedes det for Bayern München at vinde den samlede Champions League og at rende med trofæet. Om de kan gøre det igen kan kun tiden afsløre.

Real Madrid

Real Madrid vandt sidste Champions League og er også helt klare favoritter til at vinde igen. Real Madrid har et stærkt og stabilt hold. I sidste sæsons finale mødte Real Madrid, Liverpool.

Real Madrid er det eneste hold der har præsteret at vinde Champions League tre gange i træk.

Real Madrid har købt Aurelien Tchouameni og Eduardo Camavinga. Aurelien Tchouameni og Eduardo Camavinga skal overtage midten fra den legendariske trio Kroos, Modric og Casemiro som ellers i mange år har sørget for en yderst stabil midtbane.

I midterforsvaret står den tyske Rüdiger sammen med østrigske Alaba. Både Rüdiger og Alaba må siges at være stærke og pålidelige spillere.

Hvis Vinicius Junior fortsætter med at bliver bedre og bedre, og hvis  klubben får gang i Eden Hazard, Har Real Madrid en temmelig fin offensiv.

Om det alt sammen er nok til at Real Madrid igen kan nå frem til sejren, kan kun tiden svare på.

Denne turnering byder på spændende kampe, hvor nogen får succes og andre vil tabe. På Unibet og andre lignende sider kan du se odds for Frankfurt, City, Bayern, Porto og ikke minst Real Madrid.

FC Barcelona

Den fattige klub FC Barcelona har ikke kunnet foretage de helt store indkøb. Den polske angriber og topscorer i sin tidligere klub, Robert Lewandowski er kommet til. Der er store forhåbninger til satsningen Robert Lewandowski.

Vores egen Andreas Christensen er også at finde i defensiven hos FC Barcelona. Ikke at forglemme Kessie og Raphinha der også er nye navne på holdet.

Gennem de seneste tre sæsoner har FC Barcelona kun formået at vinde Copa del Rey en eneste gang.

Sidste gang FC Barcelona løb med Champions League trofæet var i 2015. Derfor er det fuldt ud forståeligt at de denne gang håber at gå langt og helst hele vejen. Måske det lykkedes med Robert Lewandowski i baglommen.

Succes i denne turnering og i alle de kampe der skal spilles, kan tydeligt aflæses på de odds der bliver sat. Om Spanierne er med i top kan du holde øje med, via deres odds.

Hvilke hold har kvalificeret sig til Champions League 2023 2024?

I alt 26 hold vil automatisk kvalificere sig til gruppespillet, inklusive fire hver fra England, Spanien, Tyskland og Italien, med de sidste seks pladser bekræftet efter slutspillet er afsluttet. I øjeblikket er de:

 • England: Manchester City, Arsenal, Manchester United, Newcastle United
 • Spanien: Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Real Sociedad, Sevilla
 • Tyskland: Bayern München, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Union Berlin
 • Italien: Napoli, Lazio, FC Inter, AC Milan
 • Frankrig: Paris Saint-Germain, Lens
 • Skotland: Celtic
 • Portugal: Benfica, Porto
 • Holland: Feyenoord
 • Serbien: Røde Stjerne Beograd
 • Østrig: RB Salzburg
 • Ukraine: Shakhtar Donetsk

UEFA Champions League-program 2023-24

 • Kvalifikationsrunder: 27. juni-15. august 2023
 • Slutspil: 22.-30. august 2022
 • Gruppespil: 19. september-13. december 2023
 • 16. runde: 13. februar-13. marts 2024
 • Kvartfinaler: 9.-17. april 2024
 • Semifinaler: 30. april-8. maj 2024
 • Finale: 1. juni 2024

Odds Bonus til Champions League 2023/2024

For dem, der leder efter en top Champions League online og live betting bonus, er der masser af muligheder.

I øjeblikket tilbyder mange bookmakere gratis spil, forhøjede odds og endda penge tilbage-kampagner (cashback), når du spiller på bestemte markeder, npr du bet på League of Champions. Så sørg for at udnytte disse tilbud for at sikre, at du får mest muligt ud af din online og mobil betting-oplevelse.

Dette er blot nogle af de seneste odds for Champions League 22/23. Sørg for at se jævnligt efter opdateringer og nyheder om turneringen.

Oddsene vil helt sikkert ændre sig, efterhånden som turneringen skrider frem, så sørg for at holde dig opdateret med de seneste oplysninger. 

Odds på Champions League 2022/2023 efter gruppespillet: Hvem vinder Champions League?

Anden del af turneringen indsnævrer kredsen af Champions League-vindere. Denne fase er omgærdet af intriger og en klarere forståelse af vinderen. Bayern München, Manchester City og Liverpool har været traditionelt favoritterne til at vinde Champions League.

Bayern München har i øjeblikket odds 3/1, efterfulgt af Manchester City og Liverpool til 5/1. Barcelona og Paris Saint-Germain kommer efter dem til 8/1 hver. Real Madrid har en stærk rekord i Europa, og de har i øjeblikket et odds på 10/1. Atletico Madrid og Juventus har odds 14/1 hver, Borussia Dortmund har en chance til 33/1, og Inter Milan har et odds på 50/1.

Det bliver interessant at se, hvordan tingene udvikler sig, efterhånden som turneringen skrider frem. Så sørg for at holde øje med de seneste odds og sikre, at du er i den bedste position til at træffe en informeret beslutning, når du placerer dine bets.

FAQ

Hvem er favoritterne til at vinde Champions League i 2023/2024?

Hvem bliver Europamestre i denne sæson? Det burde ikke overraske nogen, at Man City er odds-favorit til at hævde endnu en Champions League-titel i 2024. Efter dem er Bayern München, den regerende Bundesliga-mester, og Paris Saint-Germain, den regerende Ligue 1-mester. Manchester City vil forsøge at forsvare deres UEFA Champions League-titel efter at have slået Inter Milan i sidste års finale. Men Pep Guardiolas hold kan også få konkurrence fra Real Madrid, Barcelona, Bayern München, som har skrevet under på Harry Kane i en klubrekordaftale, og Premier League-rivalerne Arsenal, Manchester United og Newcastle.

Hvilken klub vandt Champions League sidste sæson?

Manchester United vandt sidste Champions League. De besejrede Inter Milan i finalen og løb med trofæet. I 2021/2022 blev Real Madrid Champions League vinder, og det var det eneste hold der nogensinde har vundet Champions League tre gange i træk.
Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
53 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.9 / 5
Samlet score
100% op til 100 EUR