...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Tilmeldningsproces hos en Online Bookmaker – Sign Up og Få en Bonus

Normalt kan hele processen fuldføres inden for et par minutter, da eksisterende og nye betting sider har en tendens til at bede om lignende oplysninger, mens du tilmelder dig. Nedenunder kan du se alle de nødvendige trin, du skal tage for at åbne en online bettingkonto. Sådan åbner du en spillekonto hos en online bookmaker i 6 trin:

  • Trin 1 – Vælg en bookmaker: Før noget skal du vælge den online bookmaker, du vil registrere dig hos.
  • Trin 2 – Klik på knappen ‘Registrer’: Vælg tilmeldingsmuligheden, der vil overføre dig til en anden side. Så skal du give nogle personlige oplysninger.
  • Trin 3 – Udfyld registreringsformularen: De fleste websteder vil bede om dit navn, e-mailadresse, bopæl, telefonnummer og fødselsdato. Nogle vil måske bede dig om yderligere oplysninger. Under alle omstændigheder vil formularen se nogenlunde sådan ud.
  • Trin 4 – Vælg brugernavn og adgangskode: For at kunne vende tilbage og logge på igen, skal du vælge et unikt brugernavn og adgangskode for at beskytte din konto.
  • Trin 5 – Accepter vilkårene og betingelserne: Siden vil bede dig om at acceptere vilkårene og betingelserne, før du begynder at spille. Vi råder dig til at læse dem omhyggeligt på forhånd for at undgå overraskelser senere.
  • Trin 6 – Aktiver din konto: Nogle bookmakere vil bede dig om at aktivere din konto via e-mail eller via det telefonnummer, du angav, da du tilmeldte dig. Dette er for at sikre, at de data, du præsenterede, er sande.

Alternative sign up muligheder

Sign Up bonusser til social medier

Først kan du indtaste en booker ved at tilføje dit mobilnummer. Du modtager en sms med en pinkode, som du skal indtaste i formularen for at bekræfte den. En anden måde er at linke dine sociale mediekonti, såsom Facebook eller Twitter. Disse platforme har allerede dine personlige oplysninger, så en sportsbook kan bare hente dem derfra.

Endelig, på en håndfuld bookmakere, kan du registrere dig med 1-klik. Det eneste du skal vælge er din foretrukne valuta. Derefter vil du få et unikt brugernavn og adgangskode. Disse muligheder er hurtigere, og du vil sandsynligvis blive bedt om at indtaste resten af dine oplysninger senere. Hvis du undrer dig over, hvilket websted du skal vælge, samt hvad er bookmaker-bedømmelsen, så tjek listen nedenfor.

Sportsbook Sign Up Bonusser

Sportsbook-bonusser har været hjørnestenen i væddemål lige siden begyndelsen. Begrundelsen bag det er at belønne nye spillere for at vælge den specifikke bookmaker og give dem et ekstra incitament til at foretage en indbetaling og begynde at satse. Især når du prøver en sportsbook for første gang, kan væddemålsbonusser gøre eller bryde din forpligtelse til den. Det mest almindelige velkomsttilbud er tilmeldingsbonussen, der tilføjer en specifik procentdel af bonuspenge til din første indbetaling, der kan variere fra 50% til 200%, afhængigt af sportsbook.

For at gøre tingene klart, skal du vide, hvilken bookmakerbonus der er den bedste for dig. Som du vil se, er svaret ikke altid ligetil, og faktorer som skjulte termer spiller en afgørende rolle. Vores skræddersyede tabel vil give dig kritiske oplysninger om sportsvæddemålsbonusser, såsom tilbudsbeløbet, minimumsindskud og gennemspilskrav. 

Desuden vil du finde opdaterede vurderinger baseret på spillernes feedback og Bookmakers.bets egen testmetode. Du er få sekunder fra at vælge din næstbedste væddemålsbonus, som vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af din indbetaling og endelig slå huset.

Bedste bookmakere byder på de bedste tilmeldningsbonusser

Hver bookmakers tilmeldingstilbud er unikt og anderledes og har specifikke vilkår og betingelser såsom indbetalingskrav, minimumodds og gratis væddemål og bonusser, der kan låses op.

For at forhindre dig i at skulle gennemtrawle de individuelle bookmaker-tilbud, har vi tilmeldt os et stort antal bookmakere, fra de store navne til mindre firmaer, for at producere denne omfattende og omfattende guide til gratis væddemål.

Vi har lavet en liste over de allerbedste gratis væddemål fra de bedste bookmakere, der er tilgængelige i Storbritannien, med nogle meget attraktive tilmeldingstilbud, bonusser og kampagner. For at spare dig tid har vi også samlet alt, hvad du behøver at vide for at få det fulde udbytte af de gratis væddemål, før du tilmelder dig.

Hvordan fungerer Sign Up betting bonusser

Hvordan virker en sportsbook-bonus? For at starte skal du vide, hvordan en sportsvæddemålsbonus vil booste dit budget, og dermed dine vinderchancer. Når du tilmelder dig en bookmaker og laver din første indbetaling, vil du have mulighed for at gøre krav på et tilbud, der vil forbedre din bankroll med en betydelig procentdel. Det kan variere fra 25% – 200%. Med enkle ord vil du have flere penge til at placere større væddemål eller satse i flere begivenheder.

Visse forhold kan dog gøre en bookmakerbonus til et godt eller et dårligt valg. Hver kampagne kommer med visse krav, som du skal opfylde, hvis du vil hæve dine gevinster. Ydermere er der ingen one size fits all tilbud. Freebet-tilbud vil have et lavere beløb, men løsere krav end en 100% velkomstbonus, som vil have et højere beløb, men strengere betingelser.

Bookmakere lægger stor vægt på sportsbook-bonusser. De ved, at et generøst velkomsttilbud vil tiltrække nye spillere og sprede budskabet om en god belønning. Det kan også skabe en base af spillere, der vil forblive loyale, hvilket giver bookeren en rimelig andel af markedet og et godt omdømme.

Hvilke Sign Up Sportsvæddemålsbonusser har mest værdi

Du er lige blevet færdig med at tilmelde dig din bookmaker, og du er ivrig efter at besøge bonussektionen for første indbetaling. Du kan forvente, at et velkomsttilbud vil være tilgængeligt, men fandt ud af en række sportsbook-bonusser. 

Det er en god ting, så længe du er godt klar over vilkårene for hvert tilmeldingstilbud. Vi er ikke fremmede for velkomstbonusser; derfor har vi udarbejdet en detaljeret beskrivelse af alle forskellige typer. Fra din standard 100% bonus til freebets eller matchede indskudstilbud og alt derimellem.

Velkomstbonus

Velkomstbonusser er de mest almindelige tilbud på første indbetaling, som en spiller kan støde på. De er “vandmærket” for hver bookmaker, og du kan endda se dem på tv og reklamer på sociale medier. Måden de arbejder på er enkel. Foretag din første indbetaling, og tilbuddet vil øge det op til 200 % (varierer afhængigt af betting sider uden NemID). Nye spillere nyder godt af en velkomstbonus, da en indledende indbetaling vil blive forbedret betydeligt. Du vil også være i stand til at placere et vist antal indsatser uden at risikere dine penge. Omsætningskravene kan dog være til den strengere side. Velkomstbonusser kan være i forskellige former:

Matchet indskudsbonus

Bookmakeren matcher din
første bonus indbetaling

Matchet indbetalingsbonus Denne er ret ligetil og ligner et velkomsttilbud. Bookmakeren matcher din første indbetaling op til et bestemt beløb (såsom 100 % op til €/£100). Det, der gør en matchet indbetalingsbonus til et godt valg, er, at minimumsindbetalingen kan være lavere og omsætningskravene løsere end en typisk tilmeldingsbonus.

Free Bets tilbud

Top bookmakere tilbyder ofte de bedste gratis væddemålskoder. En af de mest eftertragtede kampagner er free bets. Det kommer i mange varianter såsom risikofrit, Indskud X – Få X og ingen indbetaling. Med risikofrie væddemål placerer du dit væddemål og får din indsats refunderet til dig, hvis dit væddemål taber. Med en Indbetaling X – Få X-bonus laver du en indbetaling og får et forudbestemt gratisbeløb. Et godt eksempel er Indskud €/£10 – Få €/£20. Et freebet uden indskud kræver ikke, at du indbetaler for at få bonusmidler. Sådanne tilbud er ret sjældne i dag, da de tiltrækker misbrugere og bonusjægere.

Forbedrede Odds & Profit Boost

Enhanced Odds & Profit BoostForbedrede odds-kampagner er relativt nye på markedet. De kan dog øge dine gevinster markant. For eksempel kan en sportsbook give en spiller højere odds for at score først i en fodboldkamp. Eller hvis begge hold scorer over 3,5 mål i en anden kamp. Det betyder, at du kan satse de samme penge, men have et højere afkast, hvis dit væddemål skulle vindes. Denne form for tilbud er blevet ekstremt populært på det seneste, og de fleste bookmakere tilbyder forbedrede odds på flere markeder dagligt.

Mobil sportsvæddemålsbonus

Mere end 60 % af væddemålsaktiviteten foregår på en mobiltelefon i dag. Bookies kunne ikke sakke bagud; derfor dukker flere og flere eksklusive sportsvæddemålsbonusser op på mobilen. Hvis du tilmelder dig ved hjælp af bookmakerens app, vil du kun have mulighed for at gøre krav på en mobil betting bonus, som kan være mere rentabel end en desktop. Desuden er alle desktop-bonusser også tilgængelige på apps, så spillere kan bruge enhver kampagne på vejen.

Læs vores andre populære kategorier af bookmakere og casinoer

Hvilken sportsbook-bonus skal jeg vælge?

Hvilken velkomstbonus for sportsvæddemål skal jeg vælge Det er kun normalt at vælge den bookmakere bonus, der giver det højeste beløb. Som vi undersøgte, er dette dog ikke den eneste faktor, der betyder noget. Et tæt overblik over de skjulte vilkår er obligatorisk, hvis du vil undgå ubehagelige overraskelser.

En bookmaker med et topprodukt og et godt fastholdelsesprogram vil tilbyde mere afslappede vilkår, når det kommer til en velkomstbonus på sportsvæddemål. Årsagen er, at den ved, at spilleren sandsynligvis vil blive på lang sigt og vende tilbage med regelmæssige indskud.

På den anden side vil en sportsbook med et produkt under gennemsnittet stille strengere krav. Da det er usandsynligt, at spilleren vender tilbage, efter at han har brugt velkomsttilbuddet, ønsker den at sikre overskud. Store røde flag er omfattende KYC påkrævet, indsatsbegrænsninger og falske påstande for duplikerede konti.

Alt i alt er en 100% indbetalingsbonus op til €/£100 et godt sted at starte. Alt mindre end en 8x rollover med minimum odds på 2,00 og lavere er tegn på en legitim bookmaker. Så længe du er opmærksom på skjulte vilkår, vil du have et godt skud på flere gevinster.

Efter registrering kan du placere væddemål på forskellige sportsgrene

FAQs - Ofte stillede spørgsmål om Sign Up Bonusser

Hvad er en sign up bonus i betting?

Dette er en bonus, som gives til spillere, når de åbner deres konto hos en online bookmaker. Betting-velkomstbonus kommer normalt enten i form af gratis væddemål eller som en kontant tilmeldingsbonus.

Hvad er free bets bonusser?

Gratis væddemål er en bonus, der bruges af bookmakere som enten en sign up bonus til at tiltrække nye kunder og sikre, at de tilmelder sig, eller som en belønning til loyale eksisterende kunder. De kan ikke hæves for kontanter, men kan bruges på ethvert marked til minimum odds, der normalt er omkring 1/2.

Hvordan gør jeg krav på et gratis væddemål?

For at gøre krav på dit gratis væddemål fra en bookmaker skal du sørge for at følge alle kravene i vilkårene og betingelserne og ofte via det link, du tilmelder dig med. Dette vil sandsynligvis omfatte tilmelding og indbetaling af et vist beløb på din konto inden for en fastsat tid efter tilmelding.
Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
55 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

5 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR