...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

No risk matched betting 

No risk matched betting 

Har du nogensinde hørt om de bedste matchede uden risiko væddemålssider? Hvad gør dem til et bedre valg for spillerne? Mange online bookmakere tilbyder en velko mstbonus, typisk et gratis væddemå eller free betl, som en kampagne for at lokke dig til at oprette en konto hos dem. 

Matched betting er et af de hotteste emner i bettingverdenen i øjeblikket. Alene konceptet er unægteligt tillokkende: Du placerer to væddemål, og så er du garanteret en fortjeneste.

Der er altid den advarsel, at du skal undgå at lave fejl, men hvis alt går efter planen, skal dit overskud bygges op.

Normalt kræver dette et indledende væddemål med dine penge for at opnå bonussen, men hvis du bruger en væddemålsbørs som Trillsy, kan du fjerne risikoen for at miste dine penge og udtrække det gratis væddemål for at opnå en fortjeneste. Fortsæt med at læse for at finde ud af, hvilke der er de bedste væddemålssider uden risiko.

No risk matched betting er faktisk, hvor du bruger sportsbook bonusser og betting side odds til at garantere dig selv et afkast fra et sportsvæddemål, uanset hvad der sker i det sportslige begivenhed.

Hvad er no-risk matched betting? Ingen risikomatchede væddemål defineret

No risk matched væddemål er en metode, som væddere, ofte omtalt som “skarpe” væddemål, bruger for at sikre sig en fortjeneste fra hvert væddemål, de placerer. Spillere tager normalt et lille tab på et kvalificerende væddemål, der sikrer dem et bonusvæddemål, som de derefter bruger til at låse en fortjeneste ind ved at støtte og afsætte den samme begivenhed. Med den rigtige beregning til at bestemme lay-indsatsen, vil væddere profitere, uanset om de vinder eller taber.

I Europa er matched betting steget i popularitet og betragtes ofte som en levedygtig anden indkomststrøm eller side-hustle i betting sider med dansk licens. Ulempen er, at bookmakere, hvis fortjeneste på væddemål er negativt påvirket af praksis, rynker på næsen af matchede væddemål og vil forbyde konti at deltage. For mange spillere er risikoen for tabte konti dog det værd i bytte for en (relativt) stabil anden form for indkomst, hvor langsigtede overskud ofte når op i tusindvis.

Ting at vide matched betting uden risiko

 • Matchet væddemål involverer at bruge gratis væddemålstilbud fra bookmakere.
 • Matchede spillere placerer et back bet på en begivenhed hos en bookmaker og et lay bet (væddemål mod et resultat) på den samme begivenhed.
 • Indsatsen bestemmes af en matchet væddemålsberegner, som bruges til at sikre et overskud.
 • Hvis begge væddemål er placeret korrekt, og lommeregneren er nøjagtig, er en fortjeneste garanteret uanset udfaldet af begivenheden.

Hvordan fungerer matched betting?

For det første behøver du ikke kende al væddemålsterminologien, hvis du følger nedenstående trin. Men det er vigtigt, at du kender to typer væddemål, som gør det muligt for matchet væddemål at fungere:

 • Et ’tilbage’ bet – Satser på, at et bestemt resultat bliver til virkelighed. F.eks. “Jeg satser på, at England vil vinde” er et opbakningsvæddemål. Hvis det går i opfyldelse, vinder du væddemålet og gevinsterne. Hvis England taber eller uafgjort, mister du din indsats. Du kan placere et back bet hos enhver bookmaker, såsom Paddy Power, William Hill, Betfred osv.
 • Et “læg”-væddemål – Satser mod, at et bestemt resultat går i opfyldelse. F.eks. “Jeg satser på, at England ikke vil vinde” er et lægvæddemål. Hvis de taber eller spiller uafgjort, vinder du væddemålet. Du kan kun placere et lay-væddemål på en spillebørs såsom Betfair.

Matchet væddemål fungerer ved at annullere risikoen på ’tilbage’-væddemålet hos online bookmakere ved at satse mod dig selv til de samme odds (kendt som ‘lægge’ et væddemål) på en spillebørs. Med andre ord, du ‘matcher’ din indsats.

Efter dit første eller ‘kvalificerende’ væddemål med rigtige penge, vil du blive tildelt det gratis væddemål af bookmakeren. Det er her, overskuddet skabes.

Ganske enkelt gentager du processen: væddemål ved hjælp af gratis væddemål og læg derefter væddemål. Uanset resultatet vil du være i overskud (som jeg vil demonstrere nedenfor).

Placer risikofrie væddemål på en række sportsgrene

Hvor meget overskud kan jeg tjene?

For hvert matchet væddemål kan du typisk forvente at udtrække 50-80 % af det gratis væddemål som fortjeneste. Dette skyldes, at spillebørser normalt opkræver en kommission på gevinster. Du kan også lave et lille tab på det kvalificerende væddemål på grund af den mindre forskel i odds på hver hjemmeside. Dette er normalt, og du får det igen, når du bruger gratisvæddemålet.

Du kan dog tjene mere på bookmakers tilbud såvel som velkomstbonussen. Det hele afhænger af, hvor lang tid det tager at matche indsatser samt bonusbeløb. I øjeblikket er der gratis væddemålstilbud hele tiden. Det betyder, at der er flere gratis penge.

Og det er værd at påpege, indtjening fra spilleindustrien er i øjeblikket skattefri.

Hvad er risikoen?

Alle kan lære, hvordan man laver matchede væddemål, og i teorien er der ingen risiko involveret, fordi du dækker dig selv ved at satse for og imod den samme begivenhed.

Men risikoen kommer, når der begås fejl. Så du skal dobbelttjekke alt og følge trinene nøjagtigt. I sjældne tilfælde kommer gratis væddemål ikke altid igennem med det samme, så vær tålmodig og overhold altid kampagnens vilkår.

Når du har forstået processen og med succes fulgt nedenstående trin, kan du fortsætte matchede væddemål hos andre online bookmakere med gratis væddemålstilbud (se min tabel til sidst), som kan hjælpe dig med at tjene ekstra penge.

Det er også værd at vide, at indbetalinger på spillewebsteder ikke påvirker din kreditvurdering.

Væddemålsbørser forklaret

En konventionel bookmaker vil anvende en overrunding på de væddemål, de tilbyder, som er designet til at sikre deres fortjeneste for det pågældende væddemål. Når et væddemål er placeret, er kontrakten derefter mellem spilleren og bookmakeren.

Væddemålsbørser fungerer anderledes. I stedet for at tage væddemål fra væddemål, giver de blot en platform for væddere til at vædde mod hinanden. Alle væddemål på børser skal “matches”, hvilket betyder, at hvis en spiller placerer et back bet, skal der være en anden spiller, der er villig til at placere et lay på det samme bet. 

Hvis der ikke er det, vil et væddemål forblive umatchet; hvis den ikke matches af en anden spiller, før begivenheden starter, vil den blive annulleret. Hos en almindelig bookmaker er der ingen grund til at vente på, at væddemål “matcher”, da bookmakeren accepterer væddemålet frem for en anden bruger.

Væddemålsbørser er derfor mere en platform, der forenkler peer-to-peer betting uden NemID end en konventionel bookmaker.

Væddemålsbørsers likviditetsproblem

Problemerne med lav likviditet påvirker både børsen og de spillere, der forsøger at bruge den:

 • For spillere betyder lav likviditet, at deres indsatser vil forblive umatchede og efterfølgende blive annulleret. Da spillere naturligvis ønsker at være i stand til at spille, er udsigten til annullerede væddemål uvelkommen.
 • For børser betyder lav likviditet ingen fortjeneste. Børser, som ikke kan anvende en overrund på væddemål på samme måde som en bookmaker, genererer indtægter gennem kommission på alle vellykkede væddemål. Hvis væddemål bliver annulleret, er der ingen kommission, så deres enkelte form for indkomststrøm er tør.

Statslinjer, lav likviditet og indvirkningen på væddemål uden risiko.

 • Børser har brug for likviditet for at fungere.
 • For at generere den likviditet har børser brug for folk.
 • Jo flere brugere, jo højere likviditet, og dermed mere levedygtig er børsen både som platform for spillere og som virksomhed.

Læs vores andre populære kategorier af bookmakere og casinoer

Alternativer til matchede betting – Arbitrage betting

Arbitrage betting kan vore en alternativ til no risk matched betting. Hvad er Arbitrage Betting?

Arbitrage Betting udnytter den høje konkurrence i odds mellem online bookmakere.

Når bookmakere uden dansk licens odds varierer nok, kan vi spille på alle udfald af begivenheden og vinde et overskud på omkring 2-10% uanset hvad.

Dette kan virke som et lille afkast på 2-10 DKK i starten, men over tid kan dette føre til store overskud.

Arbitrage ligner matchet væddemål, men i stedet for at bruge gratis væddemål for at få en risikofri fortjeneste, bruger den den naturlige variation i odds i stedet.

Arbitrage-væddemål er blevet døbt som “den eneste måde at skabe konstant profit” inden for sportsvæddemål, og der er tusindvis af mennesker, der regelmæssigt arb, fordi det typisk er en langt bedre måde at investere penge på end en bank.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
57 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

4.7 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR