...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Hvad er Proposition Betting?

Proposition bets er en god måde at udvide din live betting erfaring ud over de standard moneyline- og point spread-spil, som du sandsynligvis allerede kender. De er en ideel måde at blande tingene på ved at give dig mulighed for at satse på mere end spilresultater og tilføre sportsvæddemålene en smule nytænkning. Denne guide giver en detaljeret forklaring på, hvordan prop bets fungerer, og om der er værd at finde ved at satse props-væddemål på danske betting sider

Hvad er et Prop (Proposition) Bet?

Prop betting, eller propositional betting, giver dig mulighed for at satse på begivenheder hos bookmakere, der forekommer i et spil, en serie eller en sæson. Disse begivenheder omfatter ikke resultatet af selve spillet. I stedet kan du satse på individuelle spilleres præstationer, en bred vifte af statistikker eller endda letkøbte forslag, som ærligt talt har meget lidt at gøre med det aktuelle spil.

Props-væddemål i aktion

Et par eksempler vil hjælpe med at forklare, hvad vi taler om. I baseball kan du satse på det samlede antal strikeouts for en bestemt kaster. I basketball kan man satse på, om en spiller vil score mere eller mindre end et bestemt antal points. I fodbold kan du satse på, hvor mange rushing yards en running back vil samle i et spil.

Props-Væddemål i Aktion

Hvordan fungerer Prop Bets?

Prop bets bliver ofte omtalt som side bets, fordi det er det, de er. Det er simpelthen ekstra indsatser, som du kan lave oven i dine almindelige indsatser. Så hvis du satser på, at New England Patriots slår Kansas City Chiefs i AFC Championship-kampen, kan du også satse på rekvisitter som f.eks. hvor mange passing yards Tom Brady vil få, eller om Sony Michel vil score det første touchdown.

Det vigtige at huske om prop bets er, at de IKKE har noget at gøre med selve kampens udfald. Så hvis du satser på, at Brady vil kaste for mere end 300 yards, og Patriots vinder, vinder du stadig dit væddemål, selv om Patriots’ sejr ikke havde noget at gøre med, at Brady spillede mere end 300 yards.

Nøglen er at finde rekvisitter, der giver værdi. Den bedste måde at gøre dette på er ved at gøre dit hjemmearbejde og analysere matchup’et. Vær opmærksom på spillertrends, vejrforhold, skader og andre faktorer, der kan påvirke en bestemt spillers præstation. Denne vil give dig en fordel og hjælpe dig med at finde prop bets, der giver værdi.

Hvordan fungerer Prop Bets

Super Bowl Prop Bets

Super Bowl søndag er årets største spilledag, og der er bogstaveligt talt tusindvis af prop bets til rådighed. Du kan satse på alt fra møntkastningen til farven på den Gatorade, der vil blive hældt på den vindende træner.

Nogle populære Super Bowl prop bets omfatter:

  • Hvilket hold vil score først?
  • Vil der være en sikkerhed?
  • Hvor mange points gives der i alt?
  • Hvem scorer det sidste touchdown?
  • Hvad bliver den endelige score?

Dette er blot nogle få eksempler på de mange forskellige prop bets, der er tilgængelige til Super Bowl. Husk, at du kan satse på bogstaveligt talt hvad som helst, så vær ikke bange for at være kreativ.

Er der værdi i Prop Bets?

Prop bets kan være en god måde at tilføje værdi til din oplevelse med virtuel sport væddemål. Det er dog vigtigt at huske, at ikke alle prop bets er lige gode. Nogle props er baseret udelukkende på held, mens andre kræver en smule forskning og analyse for at finde værdien.

Den bedste måde at gribe prop betting an på er at betragte det som en investering. Før du placerer et væddemål, skal du spørge dig selv, om du mener, at der er værdi i væddemålet. Hvis du gør det, så placer dit væddemål og håb på det bedste. Men hvis du ikke tror på, at der er værdi, så lad være med at spilde dine penge.

Prop betting kan være meget sjovt, og når det gøres korrekt, kan det være rentabelt. Men som med alle andre former for betting skal du altid huske at spille ansvarligt.

Læs vores andre populære kategorier af bookmakere og casinoer

Are Prop Bets a Smart Bet?

Nogle “sharps” mener, at proposition bets er beregnet til at tage “firkantede” penge fra uvidende, tilfældige spillere. Der er ingen tvivl om, at “juicen” på proposition bets er lidt højere end på moneyline-, spread- eller totalsatser. Det betyder, at du skal vælge korrekt oftere for at få langsigtet succes med prop betting. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogen værdi at finde i proposition bets.

Bookmakerne bruger ikke meget tid eller ressourcer på at generere de mest præcise og sofistikerede linjer til proposition bets. Størstedelen af deres tid bruges på at generere odds uden rofus på linjer med større volumen. Derfor er oddsene, der er knyttet til “over” eller “under” på et proposition spil uden NemID, normalt genereret ud fra en meget grundlæggende læsning af en spillers statistiklinje. Hvis du er motiveret til at udføre detaljeret research på disse statistikker, er det muligt at få et ben til at gå frem i forhold til sportsbooken på props mobil bet

Hvis du er den type person, der undersøger spillerne før en stor kamp, kan prop betting være et ideelt valg for dig!

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
56 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

5 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR