...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Head-to-Head-spil giver dig mulighed for at sætte spillere op mod hinanden

Holdvæddemål er det, der genererer mest interesse fra den gennemsnitlige spiller, men det er vigtigt at kende til ins og outs af head-to-head væddemål også, da der er masser af værdi i disse linjer. Præsenteret på næsten alle betting sider.

Danske bookmakere hævder, at head-to-head betting fungerer ikke efter de samme regler som team betting og kan af og til være forvirrende. Derfor har vi dedikeret denne indsigt til at guide dig gennem head-to-head-væddemål, der starter med en grundlæggende forklaring på, hvordan væddemålet klassificeres, og fortsætter med at gøre dig opmærksom på de forskellige typer af head-to-head-væddemål, som du vil støde på hos din sportsbook.

Hvad er Head-to-Head Bets?

Et head-to-head-spil er et væddemål på to forskellige enheders præstationer inden for samme begivenhed. I hestevæddeløb kan du f.eks. satse på to jockeys i stedet for to heste.

I golf vil et head-to-head-spil være mellem to golfspillere, og inden for motorsport vil det være den mest grundlæggende forstand af et head-to-head-spil, hvilken spiller der vil overgå den anden i en given statistisk kategori. Disse væddemål ses tit i golf- og NASCAR-væddemål, men de kan også findes i andre sportsgrene.

Hvorfor er de bedre for spillere?

Hovedårsagen til, at head-to-head-spil er så populære, er, at de er lette at forstå. Du behøver ikke at bekymre dig om et holds samlede præstation, eller hvor mange point de vil score. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvilken spiller der vil overgå den anden spiller i en given kategori.

Denne enkelhed gør det også lettere at finde værdi i head-to-head-spil. Hvis du mener, at en spiller bliver undervurderet af bookmakeren, kan du udnytte det og satse på, at han/hun vil overgå sin modstander.

Hvornår skal man undgå dem?

Den største ulempe ved head-to-head-spil er, at de ofte er meget ensidige. I en golfturnering kan det f.eks. være Tiger Woods, der spiller mod en relativt ukendt spiller. I dette tilfælde ville det være svært at finde værdi i væddemålet, fordi Tiger er en stor favorit.

En anden ting at overveje er, at head-to-head-spil tilbydes ofte kun på de mere populære begivenheder. Så hvis du ønsker at satse på en mindre populær sport, kan du måske ikke finde nogen head-to-head-markeder.

Sportsgrene, hvor du kan satse på head-to-head

Individuelle indsatser er særligt velegnede, når individuelle spillere konkurrerer mod hinanden, men de kan anvendes i en lang række sammenhænge. Læs videre for at finde ud af, hvilke sportsgrene du kan satse på head-to-head i udenlandske bettingsider.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)

I CS:GO konkurrerer to hold på fem spillere mod hinanden i et first-person shooter-spil. Målet er at vinde runderne ved enten at placere eller desarmere en bombe eller ved at eliminere alle medlemmer af modstanderholdet. Der satses ofte på, hvilket hold der vil vinde en bestemt kamp, men du kan også satse på, hvilken spiller der får flest drab, assists eller headshots i en pågælndende kamp.

Golf

Golf er en individuel sport, hvor spillerne konkurrerer mod hinanden om at score det laveste antal slag i løbet af 18 huller. Der satses ofte på, hvilken spiller der vinder en bestemt turnering, men du kan også satse på direkte opgør mellem to spillere.

Det mest almindelige head-to-head-spil er slagspilsspillet, som er et spil på, hvilken spiller der vil score den laveste score over 18 huller. Du kan dog også satse på andre statistiske kategorier, f.eks. hvem der får flest birdies, eller hvem der slår det længste drive.

NASCAR

NASCAR er en motorsport, hvor kørere konkurrerer mod hinanden i ovalformede løb. Der spilles ofte på, hvilken kører vinder et bestemt løb, men du kan også satse på direkte opgør mellem to kørere.

Det mest almindelige head-to-head-spil er Sprint Cup, som er et væddemål om, hvilken kører der vil komme foran den anden i et løb. Du kan dog også satse på andre statistiske kategorier, f.eks. hvem der fører flest omgange, eller hvem der har den hurtigste kvalifikationstid.

NASCAR af head-to-head spil

Tennis

Tennis er en individuel sport, hvor spillerne konkurrerer mod hinanden om at vinde sæt. Der spilles ofte på, hvilken spiller vil vinde flest sæt i en kamp, men du kan også satse på enkelte sæt.

I tennis er det mest almindelige head-to-head-væddemål sætvæddemål, som er et væddemål på, hvilken spiller vil vinde et bestemt sæt. Du kan dog også satse på andre statistiske kategorier, f.eks. hvem der vinder flest partier i et sæt eller hvem der får flest esser.

Rekvisitter til spillere

Der findes en lang række props (side bets), som du kan lave på individuelle spillere i head-to-head-spil. Du kan f.eks. satse på, hvor mange esser en spiller vil serve i en kamp, eller hvor mange dobbeltfejl han eller hun vil lave. Du kan også satse på, om en spiller vil vinde sit første serveparti eller hvor mange uprovokerede fejl han eller hun vil lave.

I golf kan du satse på props, f.eks. om en spiller klarer skæringen, om han eller hun slutter i top 10, og endda om han eller hun slår et hul i en bunker. I tennis er det populært at satse på, om en spiller vinder sin eller hendes første servegame, hvor mange breakbolde han eller hun vil vinde, og endda hvad hans eller hendes slutresultat vil blive.

Ikke alle sportsbøger tilbyder Head-to-Head-spil

Og endelig er det vigtigt at huske, at ikke alle sportsbooks tilbyder head-to-head-væddemål. Så hvis du er interesseret i denne type live betting, skal du sørge for at tjekke sportsbooken, før du placerer dine væddemål.

Generelt er head-to-head-væddemål mere almindelige hos online sportsbooks end hos fysiske sportsbooks. Det skyldes, at online sportsbooks har større fleksibilitet, når det gælder fastsættelse af odds og linjer, og de kan tilbyde et større udvalg af direkte match-ups.

Ikke alle sportsbøger tilbyder Head-to-Head-spil

Men uanset hvor du vælger at satse på, kan head-to-head odds uden mitid være en sjov og spændende måde at tilføje et ekstra niveau af spænding til din yndlingssport på. Så hvorfor ikke prøve det?

Sæsonlange hoved-til-hoved-spil

Ud over individuelle head-to-head-opgør kan du også placere head-to-head-spil over hele sæsonen. Disse væddemål sætter to spillere eller hold op mod hinanden i løbet af en hel sæson, og væddemålet er på, hvem der vil klare sig bedst.

Du kan f.eks. satse på, hvilken spiller der vil have flest sejrer på PGA Touren, eller hvilket hold der scorer flest mål i Premier League. Du kan også satse på direkte opgør mellem to spillere eller hold i forskellige sportsgrene. Du kan f.eks. spille på, hvem der vinder flest sejre, Tiger Woods eller Phil Mickelson, eller hvem der scorer flest mål, Barcelona eller Real Madrid.

Når det kommer til head-to-head-væddemål, er der en række forskellige muligheder at vælge imellem. Du kan satse på enkelte kampe, eller du kan satse på, hvem der kommer til at vinde i løbet af en hel sæson. Du kan også satse på opgør mellem spillere eller hold i forskellige sport. Så uanset hvad du er interesseret i, er der helt sikkert et head-to-head-spil til dig.

Læs vores andre populære kategorier af bookmakere og casinoer

Føler du dig forvirret i Head-to-Head Betting?

Nu hvor du ved, hvordan du laver head-to-head-væddemål, er det tid til at komme i gang. Log ind på din sportsbook-konto og tag et kig på linjerne for at se, om du kan finde noget værdi. Og hvis du gerne vil have flere artikler om det grundlæggende i live- og mobile betting eller grundlæggende bettingstrategi, kan du tjekke vores sektion om hvordan man spiller på sport.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
56 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

5 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR