...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Forretningsmodellen

Hos betting-sider.net arbejder vi med sponsorer via affiliate links. Vi har et samarbejde med en række danske betting sider. Vi har udviklet en omfattende bettingguide til at hjælpe dig med de finere sider af online gambling for at minimere dine omkostninger. I stedet for at have et websted, hvor kunderne betaler, bruger vi en affiliate marketing model. Al den seneste betting side information er tilgængelig for dig gratis her!

Vores tilknyttede partnere betaler os en kommission, så snart en spiller klikker på et af vores affilierede links og besøger et betting sider. Vores kunder betaler os ikke, alle vores tjenester er gratis. Ved at skabe en omfattende, relevant bettingguide, der opdateres dagligt, vil vi være i stand til at reducere omkostningerne for vores kunder.

For at imødekomme vores kunders behov stræber vores team efter at være hjælpsomme, vidende og effektive. I stedet for at bede vores kunder om at betale os for at bruge vores websted, er vores forretningsmodel afhængig af affiliate links.

Vær opmærksom på, at du vil blive omdirigeret til de relevante bettingsider, hvis du klikker på vores links. Du vil under ingen omstændigheder pådrage dig ekstra omkostninger.

Troværdighed og integritet er vores topprioriteter

Kun retfærdigt indhold kan gøre tilknyttede links værdifulde. Indholdet på vores side er ikke påvirket af affiliate marketing. For specifikke svar på dine spørgsmål kræver vi ikke betaling.

Vores websted giver information, der afspejler vores forståelse og forklarer vores synspunkt fuldstændigt.

Vores teams erfaring med bookmakere har både gode og dårlige aspekter. Derfor kan vi tydeliggøre vores egen vision og fremhæve både positive og negative aspekter.

Så snart du beslutter dig for at spille online, vil vi sikre, at du forstår reglerne og er så beskyttet som muligt. Derfor anser vi dette for at være vores vigtigste mål, og vi inviterer dig til at lære mere om de ting, vi deler på dette websted, ved at gennemgå de oplysninger, vi giver.

Find det bookmaker, du leder efter, på betting-sider.net

Uanset hvad du har brug for, kan vi hjælpe dig med at finde det bedste online bookmaker i Danmark.

Vi er din online guide til de bedste betting sider, bonusser og gratis spil, du kan spille.

Betting sider kategorier

Alle de kategorier, du skal bruge for at forstå den danske online betting branche, kan findes i menuen.

En bred vifte af betting muligheder, såsom live betting, mobil betting, bitcoin betting, samt med bookmakere uden og med dansk licens, kan findes i sektionen ‘Betting Sider

I sektionen Bookmakere bonus finder du info om free bets bonusser. Du kan ofte bruge dem hos online bookmakere og have større chance for at vinde uden risikere dine egne penge.

Hvis du klikker på “Sportsbetting”, finder du guider til betting i forskellige sportsgrene: fodbold, håndbold, tennis osv. 

Afsnittet Odds systemer giver et omfattende overblik over forskellige typer odds, du kan finde hos online bookmakere: handicap odds, henze systemet osv.

I E-sports-sektionen finder du en liste over de bedste betting sider hvor du også kan satse væddemål på e-sport. Ansvarligt Spil Guiden er også tilgængelig her. Igennem denne guide vil du finde information om, hvordan du spiller et spil korrekt, sikkert og ansvarligt. Spil altid med humor og hav det sjpvt, og brug vores guides, vi har brugt meget tid og kræfter på at skabe dem.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
5 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR