...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Danske trænere i udlandet – Overblik [2023]

På de bedste betting sider kan du få adgang til spændende spilmuligheder og odds på forskellige sportsbegivenheder, herunder fodboldkampe, hvor danske trænere i udlandet ofte er involveret. Disse sider tilbyder en bred vifte af markeder, der giver dig mulighed for at satse på både populære begivenheder som verdens største derbyer og andre internationale kampe.

Her er en oversigt over danske fodboldtrænere, der arbejder i udlandet i 2023, præsenteret i et tabelformat:

TrænerKlub / LandsholdLiga / Turnering
Kasper HjulmandTopklub i EuropaTop europæisk liga
Ståle SolbakkenStorklub i EuropaKonkurrencepræget liga
Keld BordinggaardInternational fodboldakademiUngdomsudviklingsprogram
Pernille HarderInternationalt kvindeholdKvindelig international turnering
Morten WieghorstStor klub i udlandetStor international liga

Bemærk: Informationerne i tabellen er baseret på antagelser og er ikke virkelige.

Fodbold Trofæ på danske betting sider

Udenlandske betting sider giver dig mulighed for at deltage i sportsbetting på globale sportsbegivenheder, herunder fodboldkampe, hvor danske trænere i udlandet er involveret. Disse betting sider tilbyder et bredt udvalg af odds og spilmuligheder, der inkluderer markeder, hvor du kan satse på træneres præstationer, klubbernes resultater under deres ledelse og andre relevante begivenheder.

TrænerKlub / LandsholdLiga / Turnering
Age HareideDanish National TeamInternationale Mesterskaber
Kasper HjulmandVarious German ClubsTysk Bundesliga
Ståle SolbakkenVarious Clubs in ScandinaviaDansk Superliga / Norsk Eliteserien
Jess ThorupVarious Danish ClubsDansk Superliga
Michael LaudrupVarious Clubs in Spain, Russia, QatarLa Liga, Russisk Premier League, Qatari Stars League
Thomas FrankBrentford FC (England)Engelsk Mesterskab / Premier League
(after 2021)
Helle ThomsenNetherlands Women’s National TeamInternationale Kvindemesterskaber

Fodbold odds og danske trænere i udlandet er to spændende aspekter af den internationale fodboldverden. På betting sider tilbydes der en række odds på fodboldkampe, herunder dem, hvor danske trænere er involveret i udenlandske klubber eller landshold. 

Alle danske trænere i udlandet

Dansk fodbold oplever en meget positiv udvikling i disse år, især når det kommer til talentudvikling. Vi har set resultaterne relativt hurtigt, da klubber som FC København har solgt unge talenter som Victor Jensen og Mads Bidstrup til betydelige summer, før de overhovedet nåede førsteholdet. Generelt er der også mange danske fodboldspillere, der har markeret sig i udlandet. Superliga odds er relateret til spilmulighederne på kampe og begivenheder i Danmarks højeste fodboldliga, Superligaen. På betting sider tilbydes der forskellige odds på Superligaen, så du kan satse på resultatet af enkeltkampe, topscorere, pointstillinger, og andre interessante markeder.

Desværre er det ikke tilfældet med de danske trænere, som ofte har det meget svært i udlandet. En af de mest kendte danske trænere, Michael Laudrup, havde stor succes i klubber som Brøndby og Getafe og blev også anerkendt under sin tid i Swansea, hvor han vandt Carabao Cup i 2012. Men siden 2014 har Laudrup arbejdet i Qatar, og hans præstationer er gået lidt under radaren.

Det er en generel opfattelse, at dansk fodbold har brug for succesfulde trænerhistorier i udlandet. Dette vil ikke kun øge vores samlede know-how i dansk fodbold, men det vil også tiltrække opmærksomhed fra udenlandske klubber, der vil begynde at kigge mod danske trænere.

fodbold strategi i odds uden mitid

En af de inspirerende og dygtige trænere i Danmark er Kasper Hjulmand, men hans periode i Mainz var ikke særligt succesfuld. Desværre er der kun få danske trænere, der har cheftrænerposter i udlandet, så vi er også nødt til at kigge på andre træner- og direktørroller.

En af de største succeser for danske trænere i udlandet er Mads Davidsen. Efter at have arbejdet i kinesisk fodbold, blev han teknisk direktør i Shanghai SIPG med stor succes, og han driver nu sin egen konsulentvirksomhed inden for strategisk arbejde i fodboldklubber.

Det er værd at bemærke, at trænere kan have forskellige roller, og det er ikke altid let at afgøre, hvilken rolle en træner har i en klub. Der er typisk en cheftræner/head coach og en manager, der tager sig af spillerkøb og -salg, men det kan variere afhængigt af klubben og dens struktur.

Læs vores andre populære kategorier af bookmakere og casinoer

FAQs om danske trænere i udlandet

Hvordan er udviklingen af danske trænere i udlandet?

Fodbolden oplever en positiv udvikling i Danmark, men danske trænere har haft det sværere i udlandet. Der er et ønske om at se flere succesfulde trænerhistorier i internationale klubber.

Hvilke trænere har haft succes i udlandet?

Nogle tidligere danske trænere, som Michael Laudrup, havde succes i klubber som Brøndby, Getafe og Swansea. Mads Davidsen har også haft succes i kinesisk fodbold som teknisk direktør.

Hvordan er Kasper Hjulmands erfaring i udlandet?

Kasper Hjulmand har været en inspirerende og dygtig træner i Danmark, men hans tid i Mainz var ikke særlig succesfuld.

Hvordan har danske trænere bidraget til talentudvikling?

Danske trænere har været med til at systematisere talentudviklingen i Danmark, hvilket har ført til flere veluddannede fodboldspillere og øget opmærksomhed på danske talenter i udlandet.

Hvor mange danske trænere arbejder i større klubber i udlandet?

Danske fodboldtrænere får nu topjobs i store europæiske fodboldligaer som Bundesligaen, Premier League og storklubber i mindre fodbold ligaer som nogensinde. Thomas Frank gør det godt nu i Brentford. Bo Svensson har vist gode resultater og imponeret ved at løfte klubben Mainz fra den visse nedrykning til betydelig højt niveau og kamp om de europæiske pladser.

Hvilke danske trænere arbejder i Kina?

Mads Davidsen er en af de danske trænere, der tidligere arbejdede i Kina som teknisk direktør for Shanghai SIPG og senere har etableret sin egen konsulentvirksomhed.

Hvad kan danske trænere gøre for at øge deres tilstedeværelse i udlandet?

For at øge deres tilstedeværelse i udlandet skal danske trænere fokusere på at opbygge deres kompetencer, erhverve international erfaring og markedsføre deres ekspertise og resultater. Succeshistorier i udlandet vil også kunne tiltrække opmærksomhed fra udenlandske klubber.
Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
56 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

5 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR