...

Annonce med reklamelinks | Spil ansvarligt | stopspillet.dk | rofus.nu | 18+

Menu

Alt, hvad du behøver for at forstå Totals Betting

Når du satser på totaler, er du ikke længere loyal over for ét hold. Det er ligegyldigt, hvem der vinder kampen eller med hvor meget, det eneste aspekt af kampen, som du er interesseret i, er den samlede score.

Bookmakere fastsætter et forventet antal point i kampen, hvorefter du bestemmer, om det faktiske antal point bliver mere (over) eller mindre (under) end det samlede antal point, som de har fastsat.

Totalsatsning: Et casestudie forklaret

Nu bruger vi en en eksemple af den rigtige kamp til at forklare, hvordan totalspil fungerer.

New England Patriots spiller mod Miami Dolphins, og udenlandske bookmakere har sat totalen til 45 points. Du tror på, at der bliver scoret flere points i kampen end 45, så du satser på over

Slutresultatet – Pats 38, Dolphins 24. Totalt er 62 points, så dit væddemål vinder!

Du ville have tabt dit væddemål, hvis slutresultatet var Pats 17, Dolphins 13. Totalt ville have været 30 points, så du ville have tabt dit væddemål.

Total Betting Risiko Vurdering

Totalvæddemål kan være en god måde for at tjene penge på sportsvæddemål, men de er ikke uden risiko. Den største risiko ved totalspil er, at betting side har sat linjen for lavt eller for højt, og at du ender på den forkerte side af spillet.

En anden risiko er, at et hold kan være dominerende og score de fleste points, hvilket betyder, at det andet hold ikke får chancen for at score mange points.  Du skal dog være opmærksom på de involverede risici. Derfor er det vigtigt at  sørge for at lave en forskning, før du vælge et totalspil og placerer et væddemål.

Hvis du leder efter en nem måde for at tjene penge på livebetting, så kan totalspil være den rette måde at vælge. 

Hvordan fungerer udbetalinger på Totals Betting?

I vores eksempel vil du bemærke, at oddsene for både over og under har -115 og -110 ved siden af dem. Ligesom ved moneyline angiver oddsene, der er knyttet til over og under, den forventede udbetaling.

I dette tilfælde vil en indsats på 100 euro på over udbetale 115 euro, hvis den vinder. 

115 betyder, at du vinder 100 euro for hver 115 euro, du satser, for 100 euro. 

En vindende 100 € indsats på under ville udbetale 110 €.

Oddsene på over og under kan svinge indtil kampstart. Mens den bookmakerne har en idé om, hvad linjen bør være, men de kan ændre den afhængigt af, hvor mange penge der sættes på hver side.

Grunden til dette er, at bookmakerne vil sikre sig, at de ikke taber penge på et væddemål. Så hvis flere mennesker satser på den ene side, vil bookmakerne justere oddset for at sørge for, at de ikke taber penge.

Hvad er en god strategi for Totals Betting?

Den bedste strategi for totals betting er at lave din research og finde værdispil. Et værdispil er, når du mener, at bookmakerne har sat linjen for højt eller for lavt, og du kan tjene på det.

For at finde værdispil skal du se på mere end blot det samlede beløb. Du skal tage hensyn til, hvordan de to hold spiller, deres seneste form, skader og andre faktorer, der kan påvirke kampens udfald.

God Strategi for Totals Betting

Når du har overvejet alle disse faktorer, kan du derefter træffe en beslutning om, hvorvidt du mener, at bookmakerne har sat linjen for højt eller for lavt. Hvis du mener, at linjen er for høj, bør du satse under. Hvis du mener, at linjen er for lav, skal du satse over.

Husk, at der altid er en risiko forbundet med sportsvæddemål, men hvis du laver din forskning og finder værdispil, kan du øge dine chancer for at opnå et overskud.

Læs vores andre populære kategorier af bookmakere og casinoer

Hvad er de mest almindelige typer af Totals Betting?

Den mest almindelige type total odds uden ROFUS er på fuldtidsresultatet. Det er, når du spiller på, om det samlede antal points i kampen vil være over eller under bookmakernes linje.

En anden almindelig type totalspil er på halvdel/fuldtid. Dette er, når du satser på, om resultatet ved halvdelen eller fuld tid vil være over eller under bookmakernes linje.

Du kan også satse på bestemte kvarter eller halvdele. Du kan f.eks. mobil bet på, om første halvdel samlet set vil være over eller under 21 points.

Hold dig opdateret med nye betting sider og tilbud!
Free bets. Eksklusive bonusser. Sendes ugentligt.
Anders Olsen
Anders Olsen
Anders Olsen er vores tekstforfatter på Betting-sider.net.
56 posts

Han er altid på udkig efter de bedste online betting sider både med dansk og uden dansk licens. Anders arbejder hårdt på at gøre gambling sjovt og problemfrit for alle spillere. Hans mange års erfaring med at arbejde i branchen hjælper ham med at give dig nyttige oplysninger om online betting i Danmark og i udlandet.

5 / 5
Samlet score
100% op til 200 EUR